weekvlog 219

De IDEALE HUISHOUD hulp!😌 + BROER en ZUS liefde 😍 | VLOG 219

Tijd voor weekvlog 219 waarin het huishouden weer flink op zijn kop staat, we Isabelle laten oefenen met fietsen en de lamp ineens raar doet. Ik neem jullie weer mee in mijn workout, daarnaast een klein stukje in aanbod met kinderen. Uiteraard heb ik ook weer een afvalupdate en kook ik Indisch met de slowcooker. Verder unbox ik mijn nieuwe beste vriend en zijn Isabelle en Lucas zo cute samen! Dat en meer! Geef je de vlog ook een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had?

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close