Shoplog Kruidvat – MUA & Catrice

Roy vroeg of ik zin had om mee naar het centrum te gaan. Volmondig antwoordde ik met ‘ja’. Hij keek me verbaasd aan, dacht nog even na over wat hij zou zeggen en zette een bedachtzame blik op toen hij zei: “Je weet niet eens wat ik in het centrum ga doen.”
“Klopt,” antwoordde ik, “maar bij het Kruidvat hebben ze een nieuw merk en dat wil ik toch echt even gaan checken.”

Zodoende maakte ik mezelf gereed om de deur uit te kunnen: tandenpoetsen, make-up check, haar check en even schoenen aantrekken. Toen ik eindelijk zo ver was om te vertrekken bedacht ik me ineens dat ik nu eigenlijk nog steeds niet wist waarom Roy nou naar het centrum moest. Ik was zo blij als een kind geweest om die nieuwe make-upjes te gaan checken, dat ik er helemaal hebberig van werd.
Nadat ik toch even interesse toonde in wat Roy nou moest doen, vertrokken we naar het centrum van Schijndel. Geen groot centrum, maar nog steeds altijd groter dan Maaskantje/Den Dungen waar ik ben opgegroeid. Daar had je immers geen centrum waar je vrolijk kon gaan winkelen.

Aangekomen gingen we eerst naar de winkel waar Roy moest zijn, om vervolgens het Kruidvat binnen te schieten.

Sinds kort verkoopt het Kruidvat het merk MUA (Makeup Academy). Ik was niet de enige die daar een kijkje wilde nemen. En dus bekeek ik het Catrice vak. Roy wees een aantal leuke nagellakjes aan. Tja, en als hij het aanwijst omdat hij de kleuren leuk vind, wie ben ik dan om ze weer terug te zetten in het vak…?

Na 4 kleuren nagellakjes uitgekozen te hebben konden we wel bij het MUA vak. Ik heb het merk nog nooit gebruikt en ben heel benieuwd naar de pigmentatie, langhoudbaarheid en, nou ja, wie gek is op beauty en op make-up heeft helemaal geen excuus nodig om het mee te willen nemen.
En zodoende kocht ik een oogschaduwpalette met pastelkleuren, een palette met foundation, concealer en highlighter en een blusher.

Kijken jullie mee naar deze mooie producten van het Kruidvat?


Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

15 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close