LVL behandeling | Mooie ogen zonder mascara en nepwimpers

Make-up blijft iets wonderbaarlijks. Hoewel ik tegenwoordig minder bezig ben met make-up vind ik het nog altijd fascinerend hoe het je look kan veranderen. Maar de drukte – en eerlijk: ook de zin – om er écht mee bezig te zijn onderbreekt de laatste tijd. Best balen, want een mooi make-upje doet wonderen. Dus toen mijn nichtje Amber vroeg of ik een LVL behandeling wilde doen, zei ik uiteraard ‘ja’. Want zonder tijd er aan te besteden, toch mooie wimpers? Kom maar door! Ik vertel je hieronder wat LVL is en hoe het mij bevallen is. 

Wat is LVL?

LVL betekent Lash Volume Lifting. Bij een LVL behandeling krijgen je natuurlijke wimpers een lift en volume boost, waardoor het lijkt alsof je je wimpers gekruld hebt. Je wimpers krijgen dus een mooie lift en je ogen worden er dus openen door.

LVL heeft een hoop voordelen:

 • Het wordt gedaan op je natuurlijke wimpers (er komt dus niks ‘neps’ aan te pas).
 • Het is bestendig tegen alles! Denk aan douchen, zwemmen en zweten. Maar je kunt ook nog gewoon make-up gebruiken en je gezicht reinigen.
 • Het blijft 6-9 weken zitten.

De behandeling

Amber kwam naar mij toe. Heel fijn, want ik hoef dus de deur niet uit! Eerst kletsten we gezellig even en legde ze mij uit wat LVL precies is en wat we gingen doen. Vervolgens ben ik op de bank gaan liggen en kon zij haar werk doen.

Als eerste worden de wimpers schoongemaakt en de onderwimpers worden afgeplakt, zodat zij niet in aanraking komen met de producten van de behandeling en je wimpers dadelijk aan elkaar plakken en meegelift worden. Op het ooglid komt een siliconen pad. Die zorgt voor de richting van de wimpers en hoe ze uiteindelijk moeten blijven staan na de behandeling.

Nadat ik beplakt was, moest ik uiteraard mijn ogen dicht houden. Heerlijk ontspannen. Vervolgens gaat ze met de behandeling aan de slag. Als eerste gebruikt ze 2 lifting producten. De eerste zet de haarzakjes open. Je kunt dit product ook vergelijken met een permanent voor de hoofdharen, maar dan voor de wimpers. De tweede laat de haarzakjes sluiten. Vervolgens gebruikt ze een derde product. Dit is een nourshing. Deze 3 producten moeten allemaal 10 tot 15 minuten inwerken.

Om nog meer effect te geven, heeft ze mijn wimpers ook nog geverfd. Door het donkerder te maken, heb ik écht geen mascara meer nodig! Ideaal! Nadat het geverfd is, worden alle plakkers verwijderd en de oogleden schoongemaakt.

Als laatste kreeg ik een wimperborsteltje met keratine om door mijn mooie gelifte wimpers te gaan. Dit is voedend en hydraterend. Ondanks dat de producten die Amber gebruikt niet schadelijk zijn, is het toch goed om keratine na de behandeling te gebruiken. Het geeft toch een extra boost.

Dit is het resultaat:


Hoe gaaf is dit?! Het is toch net of ik mascara op heb? Maar dan zonder klontjes en spinnenpootjes!

De test

Dat het 6-9 weken blijft zitten is een prachtige belofte! Ik heb het ruimt 6 weken getest. Ik vond het heel spannend om gewoon te douchen of mijn gezicht te reinigen. Je wilt het resultaat toch niet verprutsen. Maar voor een goede review is het wel nodig om het geprobeerd te hebben. Ik kan je vertellen dat het écht gewoon blijft zitten. Als de haartjes even in de war zitten, kun je het met een schoon mascara borsteltje (ik kreeg er een van Amber) door borstelen en zaten de wimpers weer perfect.

Dit is het resultaat in 6 weken:

Ik ben in na 5 weken vergeten een foto te maken, maar zoals je kunt zien zat het in week 4 nog steeds omhoog. Bij mij was het na 6 weken wel echt weg. Amber vertelde wel dat als je vaker een LVL behandeling doet, je wimpers zich steeds makkelijker kunnen vormen en ook uit zichzelf zo kunnen gaan groeien. Dan is het resultaat nog langer!

Conclusie

Ik ben erg tevreden! Ik was erg gechoqueerd van het prachtige resultaat! Dat scheelt echt tijd in de ochtend! En vooral die ochtenden waarin ik anders geen mascara op zou doen, zag ik er nu toch nog goed uit! Het is echt bestendig tegen van alles en dat is natuurlijk ideaal! Vooral nu ook als je op vakantie gaat of veel gaat zwemmen.

Ik vond het jammer dat het resultaat bij mij wel na 6 weken weg was, maar ik maak binnenkort wel weer een nieuwe afspraak met Amber.

Prijzen

Ook niet onbelangrijk zijn uiteraard de prijzen. Amber komt uit Den Bosch en komt bij jouw thuis de behandeling doen.

LVL incl. verven en keratine: €45
LVL zonder verven en keratine: €40

ACTIE T/M 31 JULI 2018: LVL incl. verven en keratine: €35

Omdat Amber bij je thuis komt, komt er ook nog rijkostenvergoeding bij als je niet in Den Bosch woont. Voor meer informatie over een LVL behandeling van Amber kun je kijken op haar Facebook pagina.

Hoe ideaal lijkt jullie een LVL behandeling?

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Ik heb de LVL behandeling cadeau gekregen van Amber. Dit beïnvloed mijn mening nooit. | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

  • Rina

   10 juli 2018 at 10:21

   Wat is niet lang? Als je je haar laat verven ga je, na max. 6 weken, ook weer naar de kapper i.v.m. de uitgroei. Heb je gelnagels dan ga je na 3-4 weken een nieuwe behandeling laten doen (uitgroei nagels). En zo zijn er nog wel meer schoonheidsbehandelingen te noemen die binnen een termijn van 6 weken weer onderhoud nodig hebben. Het gemak dient de mens en natuurlijk is het een overweging die je zelf maakt.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close