Ik heb weer zomervakantie! En dit zijn mijn plannen.

Yes! Vanaf vandaag heb ik zomervakantie! Vijf weken lang genieten van mijn prachtige gezin en hopelijk ook heerlijke temperaturen! Ik wilde dit bericht al vanochtend online hebben, maar door de drukte aan het einde van het schooljaar (what else is new?) lukte het me niet om dit artikel eerder te schrijven. Anyway, ik heb dus weer zomervakantie en dit zijn mijn plannen.

Bloggen en vloggen

Ik was de laatste tijd al weer flink actief rondom het bloggen. Hopelijk is jullie dat niet ontgaan. Ik heb al weer vele ideeën klaar liggen en er gaan dus een hoop leuke artikelen komen. Daarnaast wil ik ook weer wat meer video’s maken. Waarover weet ik nog niet precies, maar als je dingen hebt die je graag op video zou willen zien, dan hoor ik het graag!

Verjaardag vieren

Jongens, het einde van mijn twintiger jaren is nabij. Nog 8 dagen te gaan en dan ben ik dertig… In mijn hoofd was dertig altijd super volwassen, maar ik voel me nog super jong. Alleen maar goed natuurlijk! Komende zondag vier ik mijn verjaardag voor vrienden en familie. Het nadeel van in de vakantie jarig zijn, is dat de meeste mensen al op vakantie zijn. Beetje balen, want op de grote dag zelf is Roy voor de verandering vrij… Ik had het graag dan gevierd, maar dan zijn dus al een hoop mensen weg.

Ook wel fijn om dan lekker met het gezin leuke dingen te doen. Wat, weet ik nog niet precies…

Fietsen

Ik heb eindelijk een fietsstoeltje voor Isabelle en ze kan nu ook goed en stevig zitten waardoor we met haar mogen fietsen. Super fijn! Mijn fiets ga ik vandaag ophalen bij de fietsenmaker, want die kon wel een APK’tje gebruiken 😉 De lamp was kapot, een nieuwe standaard erop zodat ik Isabelle veilig in haar stoeltje kan zetten, het zadel op de juiste hoogte (die kregen we niet meer omlaag en nu met het fietsstoeltje is dat wel belangrijk!), banden controle en ketting smeren. Ik ben benieuwd vanavond! Ik heb er in ieder geval super veel zin in om met Isabelle te fietsen!

Lezen

Ook wil ik weer de tijd nemen om lekker veel te lezen op mijn e-reader. Lekker buiten in de schaduw of tijdens het zonnen. Heerlijk!

Komend schooljaar

Ook al is het vakantie, het is dan ook de ideale tijd om rustig na te denken over komend schooljaar. Hoe gaan mijn dans- en dramalessen er uit zien? Wat wil ik bereiken en hoe kan ik de kinderen motiveren. Daarnaast is het fijn om alles weer lekker te ordenen. Ik denk dat ik dat dit jaar in de eerste vakantie week ga doen (dus volgende week), dan kan ik daarna alles los laten en genieten.

Uitjes

Wij gaan niet op vakantie. We zijn al een jaar of 7 niet meer op vakantie geweest en dat vinden we best wel jammer. Daarentegen is lekker thuis blijven ook niet perse vervelend. Hier en daar een uitje maken is ook fijn. Dat zal vooral veel zwembad worden als het weer zo blijft. Maar misschien ook wel weer een dagje Walibi (zomerritueel), veel dagjes Efteling (hoera voor ons abonnement!) en misschien wat plaatsjes bezoeken.

Eén uitje staat al gepland. Dat is 15 augustus (mijn allerlaatste vakantieweek). Ik heb al een hele tijd geleden tickets gekocht voor een concert van Britney Spears in Antwerpen. Dus net zo leuk om er een dagje Antwerpen van te maken. Wie weet doen we dan ook een overnachting, maar dat hangt van de oppas af 😉

Wat zijn jullie plannen deze zomer?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close