Vlog 210

Heb ik CORONA? + weer naar de BIOS! | VLOG 210

Joepie! Het is weer zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. In deze weekvlog vieren we de verjaardag van Lucas (moeehooeee, hij is geen baby meer…) en probeer ik voor het eerst mijn slowcooker van Crock-Pot uit! Verder probeer ik te studeren, is Lucas weer eens mega schattig, moet ik een Corona test doen en daarom geef ik aanbod vanuit huis (en dat laat ik aan jullie zien!), we mogen eindelijk weer naar de bioscoop en dus neem ik jullie daar ook mee naar toe wat trouwens heel gezellig is! Dat en meer in deze nieuwe mama vlog!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close