Als je man geen verjaardagscadeau weet

Morgen wordt mijn man weer een jaartje ouder. Hoewel hij een hekel heeft aan het vieren van zijn verjaardag, vind ik toch dat er op zijn minst een cadeau bij hoort. Maar ja, dan is het wel fijn als je man ook wéét wat hij zou willen…

Binnen nu en 3 weken geef ik hem uiteraard al het grootste cadeau in zijn leven (samen met Isabelle) als ons zoontje ter wereld komt. Maar dat wil niet zeggen dat er niet nog een cadeau mag komen. Alleen wat? Roy weet niet echt wat hij zou willen. Zijn Marvel Blu-Ray verzameling moet dan nog compleet gemaakt worden, maar om die bij iedere gelegenheid te geven (nu zijn verjaardag, dan kerst en dan weer ons zoveel jaar samen zijn etc.)… Dat is ook een beetje saai.

Als je al 12,5 jaar samen bent, ken je iemand heel goed. Je zou denken dat het dan heel makkelijk moet zijn om iets te bedenken. Maar nee hoor. Zeker met mijn man niet. Wat hij leuk vindt is hartstikke duur (gitaren bijvoorbeeld), dus dat maakt het er niet makkelijker op. Ik wil ook niet iets geven wat hij wel leuk vindt, maar niet per se nodig heeft of zou willen, want dan belandt het ook in de kast. Je snapt het: dilemma.

Op dit moment weet ik één ding dat ik hem kan geven, maar daar houdt het dan ook mee op. Ik heb nog wel meerdere cadeau ideeën, maar ik probeer eerst nog even uit te vogelen of hij dat wel écht leuk zou vinden.

Lastig hoor!

Weten jullie mannen wel altijd iets te vragen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close