Een avond met een muzikant

Mijn vriend is een muzikant in hart en nieren. Dus dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken, maakt hem nog steeds elke dag gelukkig. Het leek Roy dan ook een leuk idee om jullie eens mee te nemen in het leven van een muzikant. Hoe gaat het er aan toe bij zo’n optreden?
Roy speelt in de all-round coverband You & Me die al meer dan 30 jaar bestaat. Op 29 augustus 2015 speelden zij in Winterswijk op de volksfeesten. Stom toevallig hadden zij een livestream en had iemand uit de band een GoPro mee. Samen met de beelden van mijn videocamera zijn we tot een unieke vlog gekomen! Ik hoop wij hopen dat jullie het leuk vinden!

Doe een blauw duimpje onder de video omhoog als dat zo is en vergeet je vooral niet even te abonneren op mijn kanaal! 

Ken jij iemand die (beroeps)muzikant is?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close