DAY ZERO PROJECT | Update #4

DZP_update_4

Oktober is voorbij gevlogen! Ik heb wel aan mijn doelen van het Day Zero Project gedacht, maar er niet bewust veel mee gedaan. Super slecht van mezelf, want dat was juist wél de bedoeling. Vandaag blik ik samen met jullie terug op mijn gestelde doelen voor November. Wat is gelukt en wat niet. En welke doelen heb ik misschien wel behaald zonder deze te stellen? En natuurlijk vertel ik aan welke doelen ik dan deze maand ga werken. 

Doelen oktober 2015

 • #16 Ga 25 keer naar de bioscoop
  Nummer 5 én nummer 6 zijn behaald! Zo ging ik met mama naar ‘The Intern’ en ging ik met Roy naar de première van ‘Spectre‘.

Première #spectre! ❤️ @JTDenBosch @jt_denbosch #jamesbond

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@justnatasja) op

 •  #17 Lees 6 boeken Hier schreef ik in mijn vorige update: “Ja, nu moet ik Dan Brown toch wel uit kunnen lezen?” Maar helaas. Ik ben misschien één hoofdstuk verder gekomen. Toch wil ik écht gaan lezen. Maar ik kies meestal toch voor bloggen, blogs lezen, youtube filmpjes kijken en series kijken. Hmm…
 •  #39 Hang de extra planken op in de badkamer Oeps. Dit is de 2e keer dat ik jullie moet mededelen, dat deze wéér niet gelukt is. Ik wilde dit afgelopen zaterdag doen. Maar op vrijdag moest ik naar de APK en bleek mijn auto toch wel heel veel te gaan kosten. Dus ging ik op zaterdag én zondag op zoek naar auto’s. Tja. Meenemen naar komende maand dan?
 • #66 Doe de 7 seconds challenge Hmm… What happened here? Deze ben ik gewoon compleet vergeten!

Doelen behaald in oktober 2015

 • #22 Ga naar een museum Op de verjaardag van Roy, koos hij ervoor om samen met mij naar Amsterdam te gaan. Hij wilde heel graag naar het Rijksmuseum en dus zijn we daar geweest! Ik was het meest onder de indruk van De Nachtwacht. Zijn jullie hier ooit geweest? denachtwacht
 • #62 Ontvang 3x iets van een PR bureau In september ontving ik de Veet Spa Wax en afgelopen maand mocht ik 3 dingen ontvangen! Ik ontving: Kruidvat Wash In Wash Out, Bio-Oil en een Braven soundsystem. Van deze laatste twee komen nog artikelen online!

  Vlog dag! Daarnaast foto’s aan het maken van een super gaaf product wat ik mag reviewen! ? #blog #blogger #vlog #vloggen #music #braven #anotherchapter Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@justnatasja) op

Doelen waaraan ik in oktober 2015 heb gewerkt

 • #16 Ga 25 keer naar de bioscoop
  Zoals hier bovenin staat ben ik naar ‘The Intern’ en ‘Spectre’ geweest! Nog 19 te gaan!
 • #27 Ga 10 keer eten in een restaurant
  Met mama ging ik eten bij de Moerse Hoeven in De Moer (Tilburg). Nog 8 te gaan!
 • #46 Ga elk jaa rmet je moeder op een uitje
  Met mama heb ik in de herfstvakantie een High Soup gedaan – een artikel hierover komt nog online! – en ben ik naar ‘The Intern’ geweest.
  highsoup2.jpg

Ik had verwacht wel meer te kunnen behalen i.v.m. de herfstvakantie. Maar helaas. Toch is het me weer gelukt om doelen te behalen en aan doelen te werken. En dat is toch best positief!

Doelen november 2015

 • #16 Ga 25 keer naar de bioscoop
  Met de nieuwste Hunger Games deze maand weet ik zeker dat we naar de bioscoop gaan!
 • #39 Hang de extra planken op in de badkamer
  Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
 • #66 Doe de 7 seconds challenge
  Ja, deze maand gaat het lukken. Ik weet het zéker!

Wat is jou afgelopen maand gelukt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close