verjaardag

Hoera! Ik ben jarig!

Hoera! Ik ben jarig! Ik ben 20 met 11 jaar ervaring 😉 Oké, vooruit. Ik ben dus 31 geworden vandaag. Hoewel ik die 30 totaal niet erg vond, merk ik wel dat 31 ineens wel een héél stuk ouder klinkt. Het zal vast wel tussen mijn oren zitten, want uiteindelijk ben je gewoon net zo oud als dat jij je voelt en je gedraagt.

Ik ben altijd heel blij als ik jarig ben. Een jaartje ouder mogen worden is toch wel iets bijzonders. En natuurlijk vind ik het ook leuk om in het zonnetje te staan. Al is daar vandaag niet zo veel van te merken. Mijn verjaardag hebben we al een paar weken terug gevierd, samen met de gender reveal. Als alle mensen er dan toch al zijn, hoeven ze niet een paar weken later opnieuw te komen. Plus dat het hier in het Zuiden al één week zomervakantie is en er dus ook al een hoop mensen op vakantie zijn.

Wat vandaag dan wel op de planning staat? Zelf een lekker ontbijtje maken (Roy die moest gisteren werken, dus kwam pas midden in de nacht thuis). Ik heb gisteren zo’n verpakking gekocht waarmee je zelf croissants kunt maken en ik kook een eitje voor erbij. Ik ga lekker knuffelen met Isabelle en als Roy wakker is hoop ik nog verrast te worden. Misschien gaan we nog even naar de Efteling, al komt dat niet helemaal uit met Isabelles slaapje. En daarna (of anders) gaan we sushi eten in Tilburg. Ik mag vandaag namelijk gratis eten! Joehooooeee! Daarna moet Roy werken en ben ik dus alleen thuis.

Oh, en ik heb gisteren al taart gemaakt, dus daar gaan we ook nog lekker van genieten. Tja, je moet jezelf toch een beetje verwennen als je de verjaardag al gevierd hebt. Wat dat betreft vier ik liever mijn verjaardag op dezelfde dag of maar een paar dagen eerder of later, dan zoveel eerder. Maar ja, soms is het niet anders.

Nou lieverds, ik ga er een fijne dag van maken!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close