Wat zing ik hier?! + Dagelijks vloggen? + Dans Challenge! | VLOG 233

Yes! Weer een nieuwe weekvlog online! Deze keer heb ik een probleempje met editen omdat ik mijn oplader vergeten ben. Helpen de kids mee met het in elkaar zetten van de nieuwe kast voor het speelgoed. Zit ik sinds een hele lange weer eens op de fiets. Het zingen gaat niet helemaal goed. Verder hebben we de strijkkraaltjes ontdekt. Ook denk ik eraan om dagelijks te vloggen. Én je kunt nu meedoen met de Mei Dans Challenge! Dat en meer in deze nieuwe vlog!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!) Je kunt ook op mijn “hoofd” links boven in de hoek op de thumbnail drukken om je meteen te abonneren!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close