Fun

Het is december! En dit is er zó leuk aan!

Oh boy, oh boy, oh boy! Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben dat het december is. Of toch wel? YES, I CAN! En dat doe ik dus ook. December is absoluut één van mijn favoriete maanden van het jaar – naast juli (verjaardag!) en augustus (vakantie!). En nu kan ik nog een hele paragraaf vol schrijven met wat er nou eigenlijk zó leuk aan is. Maar weet je wat? Ik som het wel even voor je op!

 • SINTERKLAAS
  Hoewel ik daar zelf eerlijk gezegd niet zo veel mee heb, vind ik de vreugde van de kids zó mooi!
 • KERSTBOOM
  Hier kijk ik al sinds oktober naar uit: het zetten van de Kerstboom. En hoewel het officieel – volgens Nederlandse mening – mag ná Sinterklaas, zet ik hem al jaren zo eind november. Ik vind al die lichtjes en versieringen zó gezellig!
 • DONKER
  Oké, eerlijk is eerlijk. Als ik moet werken en het is nog donker heb ik toch wel wat moeite met opstaan. Maar nu Kerst er aan komt is alles overal zó mooi verlicht! Tja, dat zie je nou eenmaal niet als het nog licht is… 😉
 • LICHTJES
  Deze hoort er ook gewoon apart bij. Ik HOU van lichtjes!!!!
 • KERST
  Duhhhh… Moet ik dit nog uitleggen? Vooruit: lekker eten, gezelligheid met familie en uiteraard vrij (de meeste mensen dan;))!
 • OUDJAAR
  Nog 24 uur voor we weer feestelijk en fris – nou ja, 1 januari slaan we maar even over – het nieuwe jaar in gaan. Ook hier hoort lekker eten bij en uiteraard gezelligheid!

Ja, ik heb enorm zin in deze maand!
Wat vind jij leuk aan december?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close