tattoo kinderen

Door deze tattoo zijn mijn kinderen altijd dicht bij me

Zoals jullie ongetwijfeld weten heb ik op mijn lichaam meerdere tatoeages. Niet zo heel gek dus dat ik ook een tattoo wilde van mijn kinderen. Pinterest staat vol met inspiratie. De tattoo die ik heb laten zetten is dan ook niet per se origineel, maar ik vind hem wel mooi. Door deze tattoo zijn mijn kinderen altijd dicht bij me.

De tattoo is gezet in twee keer. Het eerste deel van de tatoeage is gezet toen Isabelle zo’n ruime 4 maanden oud was. Het ontwerp had altijd de mogelijkheid om uit te breiden als we ooit nog een kindje mochten krijgen (zo had ik hem origineel ook gevonden).

Zoals jullie in deze weekvlog al konden zien, heb ik hem een paar weekjes geleden laten uitbreiden bij Lucky Cat Tattoo in Den Bosch. Want als het ene kind op je arm pronkt, dan het andere kind uiteraard ook!

Ik zal jullie niet langer in spanning houden en gewoon de tattoo laten zien:

Op dit moment zie je nog een duidelijk verschil tussen Isabelle en Lucas. De inkt van Isabelle is na zo’n 2 jaar dikker geworden, maar die was toen hij gezet werd net zo dun als de tattoo van Lucas nu. Die van Lucas zal ook iets dikker worden na mate hij er langer op zit en dan zijn ze precies gelijk.

Het hartje symboliseert mijn liefde voor mijn twee kinderen. Het is geen hele spannende tatoeage, maar door deze tattoo zijn mijn kinderen altijd dicht bij me.

Heb jij een tattoo voor je kinderen?

Pin deze tattoo inspiratie voor later!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close