Mijn dochter heeft iets tegen me ;) | Keeping Up With Natasja #110

Joehooooeee! Een goede morgen (of middag, avond, nacht; net wanneer je deze weekvlog bekijkt)! Ik deel weer mijn afgelopen week met jullie in deze weekvlog. Veel beelden met mijn lieve dochter Isabelle. Al heeft ze halverwege de vlog schijnbaar ook iets tegen me, haha! Daarnaast maken we een grote wandeling, maar waait het behoorlijk hard. Ik heb ook nog haast en dat zorgt voor lichte stress. En we gaan weer op één dag naar 3 films!

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close