Winnen met bowlen, Unicorn Isabelle & foute leuke snowboots | Keeping Up With Natasja #117

Dat was een leuke week zeg! Met vooral veel gezelligheid. Zo hadden we een verjaardag van mijn neefje die 4 werd. Roy en ik hadden date night waarin we gingen bowlen en ik écht héél goed was voor mijn doen. Daarnaast had ik het briljante idee om te gaan lopen terwijl er veel sneeuw zou vallen. Die dag daarna gingen we naar de bioscoop en de stad én daar werd ik behoorlijk geïnfluenced. Ik moest huilen en lachen tegelijk om mijn dochter én ze ziet er zó schattig uit in haar unicorn onsie!

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close