BEAUTY REVIEW | Jemako Make-up Pads en Gezichtspads

Ik heb eigenlijk altijd zo’n hekel aan het verwijderen van mijn make-up. Dat duurt langer dan gewoon het gezicht even snel reinigen. Daarnaast kost het een hoop watjes (afhankelijk van de hoeveelheid make-up) en gezichtsreinigingsproducten. Toen ik op Instagram de vraag van Carina zag wie er graag de make-up pads van Jemako wilde proberen, had ik meteen interesse. Ik was al langer aan het kijken naar zulke pads, dus ik heb er niet lang over na hoeven te denken. De enige voorwaarde was dat je iets op je eigen Instagram account erover zou posten. Uiteraard een eerlijke review. Nu ben ik zó enthousiast dat ik daarom besloot een blog er over te schrijven. Waarom ik hier zo enthousiast over ben lees je in deze blog over de Jemako Make-up Pads en Gezichtspads.

Jemako Make-up Pads

Een bijzonder zachte manier om uw make-up te verwijderen! De superzachte en zeer goed absorberende Make-up pads zijn ideaal voor het dagelijks verwijderen van make-up. En dat uitsluitend met water! Ze zijn geschikt voor ieder huidtype en behoudt op aantoonbare wijze de beschermende functie van de huid.

De duurzame pads mogen in de wasmachine en zijn daardoor jarenlang te gebruiken. Zo bespaart u niet alleen geld, maar zorgt u ook voor een schoner milieu!

De huidverdraagzaamheid van de Make-up pads is door een gerenommeerd universitair instituut bevestigd.

Productinformatie, onderhoudsinstructies en wasvoorschrift

De Jemako Make-up pads bestaan voor 82% uit polyester micro en voor 18% uit polyester. Ze mogen in de wasmachine tot wel 95°C gewassen worden en kunnen bij lage temperaturen ook in de wasdroger. Je mag geen wasverzachter gebruiken (en ook niet strijken) om de laag te behouden.

Jemako Gezichtspads

Verwen uzelf met dit fantastische wellnessproduct! Met de Gezichtspads krijgt uw gezicht een schone en gladde huid en een natuurlijke frisheid. Met de superzachte pads reinigt u niet alleen tot diep in de poriën, maar verzorgt u tegelijkertijd uw huid. De allerfijnste vezels verwijderen vuil en overtollig vet en zorgen zo voor een schone en zichtbaar gladde huid, die fries en verzorgd aanvoelt. De beschermende functie van de huid wordt daarbij aantoonbaar behouden!

De duurzame pads mogen in de wasmachine en zijn daardoor jarenlang te gebruiken. Zo bespaart u niet alleen geld, maar zorgt u ook voor een schoner milieu!

De huidverdraagzaamheid van de Make-up pads is door een gerenommeerd universitair instituut bevestigd.

Productinformatie, onderhoudsinstructies en wasvoorschrift

De Jemako Make-up pads bestaan voor 80% uit polyester micro en voor 20% uit polyester. Ze mogen in de wasmachine tot wel 95°C gewassen worden en kunnen bij lage temperaturen ook in de wasdroger. Je mag geen wasverzachter gebruiken (en ook niet strijken) om de laag te behouden.

Het gebruik

Genoeg saai gekletst over wat de pads zouden doen en alle overige informatie. Tijd voor de test! Ik ben heel sceptisch over het feit dat mijn waterproof mascara er vanaf moet met gebruik van alleen maar water. Daarnaast verwacht ik dat mijn eyeliner over mijn hele gezicht komt te zitten. Ik begin met de Make-up pad. Ik maak deze nat en wring hem zachtjes uit. Here we go. Ik wrijf zachtjes heen en weer over mijn rechteroog. Na zo’n 10 seconden besluit ik eens een kijkje te nemen. Ik ben écht super verbaasd. Zo goed als mijn hele oog is al helemaal schoon. Ik buig dichter naar de spiegel toe en bekijk mijn wimpers. Mijn waterproof mascara is er helemaal van af! Hoe dan?! Onder mijn oog is het nog ietsje donkerder en daar moet ik dan nog eens extra overheen gaan. Maar verder is mijn oog binnen 10 seconden gewoon zo goed als helemaal schoon! Twee ogen betekent dus 20 seconden! W-A-U-W!

Bij de gezichtspads zie ik (net als bij het gebruik van een watje met een beetje toner) dat er vuil van mijn gezicht is afgekomen. Na het schoonmaken vind ik mijn huid eigenlijk wel een stuk zachter en fijner aanvoelen! En dat met alleen het gebruik van deze pads en water!

Kritisch

Je snapt dat ik mega enthousiast ben! Het is snel, het kost geen watjes én geen gezichtsreinigers! Maar ik zou geen goede blogger zijn als ik ook niet een beetje kritisch ben. Kritisch kan ik zijn op het stukje milieubewust. Ik ben hier persoonlijk niet zo veel mee bezig, maar ik snap natuurlijk dat je de natuur helpt door geen watjes te kopen. Maar volgens mij is de wasmachine (en droger) ook niet goed voor het milieu. Ja, je wast misschien toch wel (en de pads zijn klein genoeg om bij de was te gooien), dus op die manier is het niet nog eens extra schadelijk, maar het is dus nog steeds niet helemaal milieubewust. Ach, ik zie dit als maar een klein minpuntje.

Aanrader

Beide pads zijn dus echt een aanrader. Iedere keer ben ik zo verbaasd! Het werkt verrassend goed en snel. Ik heb van beiden er 2 gekregen. Dat is wel een beetje weinig om iedere dag te gebruiken, dus ik wil graag zelf nog een setje aanschaffen. De Gezichtspads wordt geleverd in een set van 3 stuks en de Make-up Pads in een set van 7 stuks.

Gezichtspads: 3 stuks – €13,90
Make-up Pads: 7 stuks – €31,40

Te koop bij de Jemako shop van Carina

 

Heb jij wel eens overwogen op pads te gebruiken?

Dit artikel bevat gekregen producten | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close