Welke films uit 2015 heb jij gezien?

Zoals jullie misschien wel in de gaten hebben, post ik voortaan elke week een quiz of iets dergelijks. Ik vind het zó leuk om te bedenken en te maken! Vandaag heb ik een poll voor jullie: Welke films uit 2015 heb jij gezien? Meerdere antwoorden zijn uiteraard mogelijk. Ik wilde eigenlijk dat je kon zien hoeveel van de hoeveel je hebt gezien. Maar die instelling heb ik nog niet gevonden. Dus daarom is het meer een poll en kunnen we zien welke film er vorig jaar veel gezien is! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 

Vinden jullie het leuk om elke week een quiz en/of poll in te vullen? En heb je nog ideeën voor onderwerpen? Laat het me hieronder weten!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close