Isabelle op canvas

Ik hou van foto’s. Foto’s zijn een herinnering. Ze vertellen een verhaal. Niet zomaar een verhaal. Nee, een ervaring. Meestal een ervaring van de fotograaf op een bepaald moment. Een foto maakt je emotioneel op welke manier dan ook. En dus houd ik ervan om foto’s in mijn huis te hebben. Een aantal foto’s mogen van mij in het groot. Extra uitgelicht. Zo hangt onze ‘trouwfoto‘ in het groot in de huiskamer als ook twee fantastisch mooie foto’s van mijn zwangerschap. Alle drie heb ik ze laten drukken op canvas omdat ik dat toch een hele mooie sfeer vind geven in de huiskamer. Tijdens mijn zwangerschap heb ik dan ook altijd hard geroepen dat Isabelle er ook bij moet komen. Ons wondertje aan de muur. 

Ik ben zo blij met deze foto op canvas! Dit is namelijk het eerste lachje van Isabelle wat ik op camera wist vast te leggen. Daarom is het een bijzonder moment. Mijn meisje die naar haar mama lacht. Ik smolt weg bij dit moment. En overigens nu nog steeds als ik naar deze foto kijk. En natuurlijk bij ieder lachje wat ze geeft.

De foto maakte ik met mijn iPhone en heb ik in de app Afterlight bewerkt naar zwart/wit en wat meer contrast. Omdat het de bedoeling was dat er een foto van Isabelle tussen de foto’s van de zwangerschapsshoot zou komen, heb ik mijn bewerkte foto gekozen om te laten afdrukken op canvas, omdat deze ook zwart/wit zijn. Echter merkte ik pas bij het bezorgen van de canvas dat mijn bewerkte zwart/wit foto meer licht dan donker had. Het contrast met de andere twee foto’s vond ik daarom niet mooi. Deze canvas hangt dus toch uiteindelijk op een andere plek. Ik had dat natuurlijk kunnen weten, maar dan moet ik ook niet om 11 uur ’s avonds een foto op canvas gaan bestellen, haha! Aan de andere kant wilde ik graag deze foto hebben, maar als ik dus beter opgelet had, dan was ik misschien toch voor de kleurenfoto gegaan.

Desondanks ben ik er super blij mee. Canvas Company heeft de afwerking ook heel mooi en strak gedaan en de levering was super snel! Ook vond ik het enorm handig dat ik het via mijn telefoon kon bestellen. Isabelle’s lachje verblijdt onze huiskamer! En mocht ik ooit moe worden van canvas, dan ga ik de volgende keer voor een foto op bijvoorbeeld plexiglas of hout. Zo wordt een foto altijd een mooie wanddecoratie, passend bij jouw eigen stijl.

Wat vind jij van foto’s als wanddecoratie?

Dit artikel bevat gekregen producten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close