Efteling & geheime afspraak | Keeping Up With Natasja #120

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe Keeping Up With Natasja! In deze weekvlog zie je hoe niet ik maar juist mijn dochter mijn mans telefoon controleert. We gaan – ‘cause what else is new? – naar de Efteling op een prachtige zondagmiddag. We maken voor het eerst gebruik van de babyswitch zodat we allebei in de Baron 1898 kunnen en we bezoeken uiteraard het sprookjesbos. Op donderdag heb ik een geheime afspraak, waar ik helemaal niks over mag zeggen, maar ik ben oh zo enthousiast! En op vrijdag gingen we voor de tweede keer naar de film A Star Is Born en geloof het of niet, maar na 4 maanden in de bioscoop was de zaal nog steeds uitverkocht! (Al kun je dat niet in het filmpje zien).

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe gaat het met jullie? Genieten jullie ook zo van het mooie weer?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close