De eerste haartransformatie van een beroemdheid in 2015

Beroemdheden lopen altijd als eerste met de nieuwste trends. Wij – gewone stervelingen – volgen vanzelf. De eerste haartransformatie van een beroemdheid in 2015 is van Cara Delevingne. Misschien wel de laatste van wie ik ‘The Undercut’ verwacht had. Jammer van haar mooie, lange lokken wat mij betreft.

Tja, vermoedelijk gaat dit nog het ‘it’ kapsel van 2015 worden en wat ik er van vind…. Nee, niet mijn ding. Maar dat was ‘The Sidecut’ ook niet en toch heb ik in 2014 heel veel meiden hier mee zien lopen.
Ik ben benieuwd of dit dé trend van 2015 gaat worden…

Yay of Nay?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close