De inhoud van mijn tas | #30dayblogchallenge NL

Alweer tijd voor de 3e dag #30dayblogchallengeNL! Vandaag gaan we het eens hebben over de inhoud van mijn rommelige tas. Ik heb er 5 dingen uitgelicht. Dat zijn dan ook wel de ‘belangrijkste’ dingen die in mijn tas zitten.

Ik heb vrijwel altijd – afhankelijk van de grootte van de tas die ik mee heb – een toilettasje bij me. Hierin zit een tandenborstel, tandpasta, gummy tandenstokers, handgel, deodorant, paracetamol, neusspray en een haarelastiekje.

Eigenlijk kocht ik het toilettasje alleen voor de tandenspullen. Zoals jullie weten heb ik een brug en het is belangrijk deze goed te verzorgen. Helaas staat mijn brug is boller dan mijn tandvlees en blijft daar geregeld wat achter hangen. En gezien dit mijn voortanden zijn… Ik poets dus graag mijn tanden en bij weinig tijd gebruik ik dus de gummy sticks.

Een powerbank ik ook onmisbaar! Ik kocht deze van ISY bij de Mediamarkt en hij gaat echt heel lang mee! Ik ben er echt heel blij mee. Het kabeltje – zodat mijn iPhone kan opladen – komt van de Action en werkt prima! Ik vind het verschrikkelijk als mijn telefoon leeg is, dus een powerbank is een must-have in mijn tas.

Ik weet niet waarom ik dit pas als 3e nu laat zien, maar het allerbelangrijkste in mijn tas is uiteraard mijn portemonnee. Al is het puur voor mijn bankpasjes en rijbewijs, want contant geld komt zelden voor. Voor andere pasjes gebruik ik een super handige app. Willen jullie daar misschien meer over weten?

Los van het reinigen van mijn brug, vind ik een frisse adem toch ook wel heel belangrijk. Er zit daarom altijd wel iets van kauwgum, Smint of TicTac in mijn tas. Als ik dit vergeten ben – omdat hij op is bijvoorbeeld – vind ik dat echt heel vervelend. Ik heb niet standaard een bepaald merk kauwgum. Meestal kijk ik in de winkel gewoon wat ik zie liggen en waar ik op dat moment zin in heb.

Lippenbalsem heb ik ook altijd in mijn tas. Ik gebruik het niet dagelijks, maar vind het wel heel vervelend als mijn lippen ineens droog zijn. Ik heb een stick van Forever Living Products en het wonderpotje van Oriflame.

Daarnaast heb ik op doordeweekse dagen mijn sleutels van het werk in mijn tas zitten. Zo nu en dan de lipstick die ik op heb – maar dat draag ik niet vaak – en lipgloss. Met warme dagen zit er vaak ook een flesje water in. En ook niet onbelangrijk: papieren zakdoekjes! Daarnaast is mijn tas altijd een bende. Vol met bonnetjes die ik uiteindelijk toch weer weg gooi.

Wat zit er in jouw tas?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

13 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close