Review ♥ Make-up Studio eyebrow brush

Al een lange tijd gebruik het eyebrow kitje van Oriflame. Handig aan dat kitje is dat er ook een kwastje bij zit. Alleen is het kwastje net zo groot als het kitje, of zeg maar gerust ietsje kleiner en dus niet zo makkelijk in gebruik. Wel handig uiteraard om mee te nemen in je tas. Maar goed, voor thuisgebruik is hij dus wat aan de kleine kant en daarom ging ik opzoek naar een goede eyebrow brush. Via The Make Up Spot bestelde ik de Make-up Studio eyebrow brush en in dit artikel laat ik hem aan je zien.

En zo ziet de kwast eruit. Het is een lange kwast met een gouden opdruk van het merk. Dit is kwast nummer 33.
Het kwastje is schuin afgesneden en heeft stugge haren wat ideaal is voor het inkleuren van de wenkbrauwen. Ik vind hem er strak en professioneel uit zien en ben er dan ook super blij mee!

Tijd voor de test. Ik dip het kwastje kort in de wenkbrauwpoeder en het kwastje pikt snel de poeder op. Mooi, want dan heb je ook minder product nodig.

Wanneer ik hem aanzet op mijn wenkbrauw voelt dit prima aan. Hij geeft de kleur op een mooie en natuurlijke manier af en ik kan de poeder ook vervagen. Heel fijn dus voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen.

M A K E – U P    S T U D I O    E Y E B R O W    B R U S H    N R . 3 3    ♥    €7,90

Voor een merk als Make-up Studio vind ik dit geen dure kwast. Hij werkt prima en zorgt voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Hij pakt het product snel en goed op en de haartjes zijn stug waardoor ze makkelijk door je wenkbrauwen gaan. Een prima aankoop wat mij betreft!

Vul jij je wenkbrauwen in of teken jij ze bij?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close