Workshop visagie ♥ Studio Bellezza

Op zaterdag 11 oktober nam ik mijn moeder mee voor een workshop visagie bij Studio Bellezza in Waardenburg. In dit artikel laat ik jullie foto’s zien en een kort verslagje van mijn ervaring.

Al bij binnenkomst zie je grote schappen vol make-up. I’m in heaven. Ik wilde per direct mijn kantoor ombouwen en deze schappen zo overnemen om ze daar te plaatsen. Een meisje mag dromen toch?

We werden goed ontvangen. We kregen koffie en thee aangeboden en er stond een snoeppot die wel erg verleidelijk was.
De ruimte was niet mega groot, maar groot genoeg om met ongeveer 8 meiden te kunnen make-uppen.

Bij elke spiegel stond een bakje met water, een make-up sponsje, een afvalbakje, een bakje met make-up kwasten, een handdoekje en lag er een facechart waar je je gebruikte producten op kon noteren en een informatie boekje.

We mochten allemaal een plekje voor de spiegel kiezen nadat we ons zelf kort aan elkaar voorstelde. De visagiste – sorry ik ben je naam vergeten! – gebruikte mij als model bij het eerste deel van de workshop. Ze legde alles uit. Waar had je wat voor nodig. Wat is het nut van de producten. Hoe breng je iets aan. Wat is het effect.
Ze gaf duidelijke uitleg en stond open voor vragen. Ze deed alles zó rustig voor dat zelfs iemand die nog nooit make-up aangebracht zou hebben het zou kunnen volgen.

Uiteraard gingen we ook zelf aan de slag. Met tips en een stappenplan kon je je eigen look creëren. De visagiste koos de juiste foundation, concealer en blush kleur. In alle andere make-up had je wel je eigen keuze qua kleur, maar uiteraard kon ze ons goed adviseren. Bijvoorbeeld over wat goed bij je oogkleur staat.

Ik daagde mezelf uit om een expressievere look te maken. Ik maakte daarom gebruik van zowel goud als zilver tinten. Het lastige hiervan was dat goud een warme tint is en zilver een koude en dus moest ik goed experimenteren met de juiste combinatie. Dit lukte me – eerlijk gezegd – best aardig. Ik was dan ook het langste bezig van iedereen met het make-uppen. De visagiste gaf mij ook genoeg tijd om de look af te maken en dat stelde me ook erg op mijn gemak.

Nadat je klaar was met je make-up look werden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Dus dat was heel leuk. De foto’s heb ik nog helaas niet en kan ik jullie nog niet laten zien.
Daarnaast kon je natuurlijk ook nog producten kopen. Studio Bellezza werkt met producten van het welbekende Makeup Studio – wat echt een fantastisch merk is! Ze verkochten een paar combinaties voor een mooie prijs en zowel mama als ik kochten een mascara, oogschaduw in een lichte kleur om als basis te gebruiken en een concealer potloodje. Ik dacht eerst dat er een andere mascara (die ik op de foto ook draag) in het pakketje zat, maar dit bleek een andere te zijn. Gelukkig mocht ik toch de mascara in dit pakketje doen die ik graag wilde. Super tof! Daarnaast hadden ze één concealer potloodje te weinig en deze werd nagestuurd. Ik kreeg hem afgelopen woensdag al in de brievenbus. Mega snel dus!

Ja. Ik vond deze workshop zeer geslaagd. Het was erg gezellig – ook met de andere meiden/vrouwen die er waren – er was duidelijke uitleg, je kreeg alle tijd en mocht alle producten proberen. De klantvriendelijkheid was erg hoog (er werd drinken aangeboden, niet alleen bij binnenkomst maar ook tussendoor, er werd niet moeilijk gedaan over een andere mascara, ik kon het pakketje toch kopen ondanks dat ze me nog iets na moesten sturen en dit deden ze ook nog eens zonder verzendkosten).

Ja deze workshop kan ik iedereen aanraden. De workshop kost €95 per persoon, maar ik had tickets via vakantieveilingen.nl waardoor ik er €20 voor twee personen voor heb betaald.

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close