Ik ben jarig!!!

Jeeeeehhhh! Vandaag ben ik jarig! Niet dat ik het vier vandaag, maar ik ben wel altijd dol op mijn verjaardag. Toch maar weer een jaartje ouder. Misschien is het niet altijd even leuk om ouder te worden – al heb ik er zelf geen moeite mee – toch vind ik dat je het moet vieren. Je weet maar nooit wanneer het je laatste is. Maar hee, dat klinkt weer meteen zó dramatisch. Vier gewoon je verjaardag! Je bent gezegend om weer een jaartje ouder te worden.

Op 13 juli 1988 om 09.07 was het zover… ik zag het levenslicht! Dat is toch mooi weer 26 jaar geleden. Pff… Wat gaat de tijd toch snel. Zo zat ik laatst in een gesprek dat ging over mijn eindexamens, toen ik er achter kwam dat ik die al ruim 10 jaar geleden gemaakt heb. In mijn geheugen is het nog maar kort geleden, maar 10 jaar klinkt ineens heel veel, haha!

Goed. Ik voel me dus blijkbaar jong, maar word wel degelijk een jaartje ouder. Gelukkig vind ik het alleen maar leuk om jarig te zijn!

Helaas moet Roy vandaag (en ook morgen en overmorgen) werken en zie ik hem dus dinsdagnacht pas thuis. Tja, het leven van een beroepsmuzikant….
Daarom vandaag helaas geen feestje, maar die komt volgende week.

Vorige maand schreef ik ook al een Birthday Wishlist, maar of iemand daar nou echt naar gekeken heeft… hahaha! Gelukkig ben ik iemand die het leuk vind als je op mijn verjaardag komt, of in ieder geval iets laat horen van jezelf. Al vind ik het ook leuk om cadeautjes uit te pakken! Wat hou ik toch van jarig zijn! 😉

Vroeger maakte ik echt een kalender en telde ik af. Dat is niet meer. Tegenwoordig is het meer van: “Oh crap… volgende week ben ik al jarig. Ik moet nog mensen uitnodigen!”
Ach, dat heb je met drukke tijden. Dat hoort blijkbaar ook bij het ouder worden.

Op school heb ik mijn verjaardag donderdag al gevierd. Voor de 85 kids uit mijn unit had ik spekkies meegenomen. Niet geheel gezond – zeg maar gewoon niet – maar een stuk goedkoper dan allemaal fruit en dergelijke. Dat krijg je als je in het Wittering.nl onderwijsconcept werkt; niet één groep met een stuk of 25 kinderen, maar een unit met meer dan 80 kids.
Voor mijn collega’s had ik galia en cantaloupe meloen meegenomen. Taart gaat bij ons vaak toch niet op en dat is zó zonde. En de meloenen die ik over had, kon ik daarna lekker zelf opsmikkelen.

Maar goed. Ik ga nu steeds meer kletsen, dus ga ik maar stoppen met schrijven.

Ik wens jullie een fijne zondag!

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close