roomtour peuterkamer

Roomtour peuterkamer van Isabelle

Nu Isabelle grote zus wordt én ze alweer twee jaar geworden is, vonden we dat ze wel toe was aan een peuterkamer mét peuterbed. Ik vind de kamer zelf heel mooi geworden en vandaag laat ik hem ook aan jullie zien!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier om hem te bekijken!

Hopelijk vonden jullie de video leuk om te zien. We hebben het zo goedkoop mogelijk proberen te houden. Zo hadden we sowieso het geluk dat Isabelle het bed van mijn zus cadeau kreeg (en hoe gaaf is ‘ie?!). Het leuke tentje komt van de Action af, net als die fijne mandjes in de kledingkast. De lampjes, het boekenplankje, het potje en het rolgordijn komen van de Ikea. Het vloerkleed trouwens ook, maar die heb ik niet benoemd in de video.  Het ladekastje heb ik gratis van iemand mogen overnemen (maar kun je bij de Ikea kopen), net als de donutkussens (komen origineel van de Efteling).

Lees ook: Wat ik zo leuk vind aan mijn peuter

Ik zou het erg waarderen als jullie de video op een duimpje omhoog willen geven, de video wilt delen en natuurlijk als je jezelf wil abonneren op mijn kanaal zodat ik kan groeien en nog meer leuke content voor jullie kan en mag maken. ?

Wat vinden jullie van de peuterkamer?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close