Fun

EXTRA VIDEO | Bloopers Reverse Challenge

Oké, normaal komt er alleen op zondag een video online op mijn YouTube kanaal, waardoor jullie gisteren hier op anotherchapter.nl de video konden bewonderen. Maar degene die ook wel eens op YouTube komen, hebben misschien gisteren ook al mijn extra video gezien? Het lukte Roy en mij niet om samen een serieus filmpje te maken. Nou ja, uiteindelijk wel, maar laten we zeggen dat we voor het intro en outro twee filmpjes hadden van beide ongeveer 15 minuten, waarvan ik maar 2 minuten nodig had voor de Reverse Challenge. En dus leek het me leuk om een blooper video te maken. Have fun!

Ohja, help je mij mee naar de 500 abonnees? Klik hier om je te abonneren!

Dus…. Zo zijn wij samen…. En wat vinden jullie? Roy vaker in een video of moet hij maar gewoon zijn eigen kanaal starten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close