Action tip voor iedereen met kinderen

Wie houdt er nou niet van de Action? Ik kom tenminste vrijwel nooit met lege handen de Action uit. Wat zeg ik? Ik kom voor het een, maar ga met veel meer andere dingen naar huis. Zo’n euroshop is goedkoop, maar niet perse altijd goed voor de portemonnee, haha! Anyway, vandaag deel ik met jullie een tip. Van de week kwam ik namelijk ook weer thuis met iets wat ik per toeval zag liggen en dacht dat het misschien wel eens handig zou kunnen zijn. En oh boy, dat het handig is, is een feit. Ik kocht een storage bag for wet wipes. Oftewel: een tasje waarin je makkelijk natte doekjes – zoals billendoekjes en snoetenpoetsers – kunt bewaren én meenemen. 

Design

Allereerst wil het oog ook wat. Dit witte tasje heeft een soort bloemetjes(?) design in pastelkleuren. Heerlijk rustig en mooi om te zien. Dat laatste is zeker niet onbelangrijk omdat je hem ook zou kunnen ophangen aan het lange lusje met een knoopje aan het uiteinde. Zo kun je hem dus net zo makkelijk aan de autostoel hangen voor onderweg, als gewoon aan de box of een haakje in de keuken.

Het materiaal is van dat plastic waar bijvoorbeeld badmutsen ook van gemaakt zijn. Ik heb geen idee hoe dat materiaal heet en kon het ook niet op de verpakking zitten. In ieder geval is het alleen al daarom geschikt voor natte doekjes. Daarnaast is hij dus ook makkelijk schoon te maken, mocht je met vieze handen een doekje willen pakken. Het materiaal is zacht en mee te vouwen, waardoor het zowel dikker als dunner kan zijn, wat weer ideaal is als je hem meeneemt.

Hoe het werkt

Ik vind het systeem ideaal. Aan één kant van het tasje zit een opening met een hersluit systeem die je bijvoorbeeld ook op boterhamzakjes ziet. Zo is hij makkelijk te openen en weer goed luchtdicht af te sluiten.

Er zit – net als bij natte doekjes bakjes – een makkelijk te openen en te sluiten klepje om snel de doekjes te kunnen pakken.

Waarom iedereen met kinderen dit moet hebben

Het is echt super makkelijk. Hij is flexibel, her te gebruiken en makkelijk schoon te maken en te houden. Daarnaast is hij echt luchtdicht en drogen de natte doekjes niet uit. Wij hadden laatst een pakje snoetenpoetsers, die je niet kon hersluiten. Hartstikke onhandig natuurlijk, want dan drogen ze uit. Dit is dan echt super ideaal! Ik denk dat ik er nog een bij ga halen voor de billendoekjes. Ondanks dat daar wel zo’n hersluitplakker op zit, heb ik al regelmatig gehad dat ik die er per ongeluk helemaal van af trok en de billendoekjes dus uitdroogden.

En de prijs? Uhh, tja… Ik had geen bonnetje gevraagd, dus ik zou het eigenlijk niet precies weten. Wel weet ik dat het rond de €1,- kost. Misschien iets meer, misschien iets minder. Als ik binnenkort er een bij ga halen, zal ik de prijs hier aanpassen, haha! Lekker duidelijke review zo hè 😉 Dat krijg je als je het niet koopt om te reviewen, maar het toch wilt delen omdat je zo enthousiast bent!

Jongens: ik ben bij de Action geweest en heb er 3 bij gekocht voor €0,69 per stuk!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close