PHILOSOPHY | Kiss Me Tonight

Mijn lippen is een onderdeel van mijn lichaam wat extra zorg behoeft. Verder kan ik makkelijk zonder crèmepjes. Ik mag wat dat betreft van geluk spreken met mijn huid. Los van zo nu en dan psoriasis, heb ik een huid die goed voor zichzelf kan zorgen. Alleen mijn lippen. Sinds 2005 heb ik meerdere keren per jaar last van een koortslip. Meestal komt hij tevoorschijn als ik snotverkouden ben – wat ook bijna het hele jaar is. Wanneer ik droge lippen begin te krijgen, zit de kans er in dat er een koortslip volgt. Het afgelopen half jaar heb ik gemerkt dat ik een koortslip kan voorkomen. Even afkloppen! Als ik maar meteen smeer zodra ik ook maar denk dat mijn lippen droog worden. En ik smeer sinds een aantal maanden minimaal drie keer in de week Kiss Me Tonight van Philosophy op mijn lippen voor het slapen gaan. Al het hele jaar heb ik nog geen last gehad van die vervelende koortslip. Nog een keertje afkloppen, want het jaar is nog niet voorbij. Of het nou per se daar door komt weet ik niet. Maar ik geloof niet in toeval. En dus laat ik jullie vandaag mijn “wonderpotje” zien. 

Kiss Me Tonight is een intensieve lipverzorging die de lippen zacht en in de perfecte ‘kus-conditie’ houdt door een ultra romige formule. Het verzacht ruwheid direct, verlicht dat droge gevoel en kalmeert ernstig droge lippen. * maakt fijne lijntjes minder zichtbaar en creëert meer volume.
* herstelt de gezonde uitstraling.
* herstelt en voedt de vochtbalans van de lippen om barstjes te voorkomen.

(Ici Paris XL)

Hoewel ik mijn lippen regelmatig insmeer met Labello of Baby Lips, was dat niet voldoende om droge lippen tegen te gaan. Als ik verkouden werd, kwamen ze toch te voorschijn. Dus toen ik een half jaar geleden bij de Ici Paris XL aan het kijken was voor gewoon een nachtcrème for just in case – voorkomen is beter dan genezen – stelde ik de mevrouw die mij hielp de vraag of er ook een soort serum is voor lippen. Nadat ik mijn hele verhaal had gedaan – koortslip, droge lippen, verkoudheid – adviseerde ze me Kiss Me Tonight. Zelf was zij heel enthousiast. Maar toen ik de prijs van ruim €16 zag, moest ik er toch wel heel erg over nadenken. Een gewone stick van Labello kost nog niet eens €5! En dit was meer dan 3x zo duur! Ze vertelde me dat je echt maar een beetje nodig hebt en dat het haar echt helpt. Aan de manier waarop zij praatte merkte ik dat het echt geen verkooppraatje was, maar dat zij daadwerkelijk enthousiast was. Jammer genoeg was er op dat moment geen tester beschikbaar.
Nu mocht het zo zijn dat er die dag allerlei kortingsacties liepen en dus kocht ik hem voor ik geloof een euro of 12. Nog steeds veel geld, maar als dit het wonderproduct zou zijn….

Toen ik die avond ging slapen, opende ik nieuwsgierig de verpakking. Er zaten kleine bolletjes in de crème. Ik controleerde de verpakking om te checken of het niet per ongeluk een scrub was, maar dat was niet zo. Heel gemakkelijk zat er voldoende aan mijn vinger om op mijn lippen te smeren. Meer dan voldoende. Je hebt écht maar een klein beetje nodig. Ik vergis me hier overigens nog steeds in, want ik pak nog steeds elke keer te veel.

Hij voelt heel zacht en vettig. Ik vind dat persoonlijk fijn, want zoals ik al zei gebruikte ik hem voor het slapen gaan. Ik merkte wel meteen dat ik hem overdag niet zou gebruiken. De bolletjes blijven namelijk ook op de lippen zitten.
Toen ik de volgende dag wakker werd, waren mijn lippen nog steeds wat vettig. Een hoop was ingetrokken, maar mijn lippen voelde heel verzorgend aan.

Sindsdien gebruik ik Kiss Me Tonight ongeveer 3 keer in de week voor het slapen gaan. Ik merk dat elke dag niet nodig is. Of dit dan het wondermiddeltje is waardoor ik al ruim een half jaar geen koortslip meer heb gehad, weet ik niet. Maar ik weet wel dat ik razend enthousiast ben! En als hij ooit op raakt – je doet er echt mega lang mee!  – dan koop ik hem absoluut weer. Hij is zijn geld wat mij betreft meer dan waard.

Wat is jouw favoriete lip verzorgingsproduct?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

18 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close