Say hello to Mrs. Hufnagel – van Schijndel

Vorige week – 1 augustus 2017 – was het zo ver: eindelijk werd onze relatie officieel! Ik hoor nu officieel bij Roy! We hebben echt een onwijs toffe en liefdevolle dag gehad met al onze dierbaren. Ik laat je een aantal foto’s zien en vertel je over onze speciale dag. En als je nieuwsgierig bent naar de reden waarom we niet gewoon getrouwd zijn, kun je dit artikel even lezen. 

Omdat wij en iedereen om ons heen het toch zagen als een ‘soort van trouwen’ besloten we het toch maar iets groter te maken dan onze bedoeling in eerste instantie was. Papa en mama vonden het leuk als ik de dag ervoor al bij hen zou slapen. Want ik zou toch officieel een andere naam gaan krijgen. Stiekem vond ik dat ook wel speciaal genoeg om het op deze manier te doen. Dus lekker de avond voor onze grote dag nog kunnen badderen bij papa en mama (want dat hebben wij thuis niet) en heerlijk kunnen slapen. Uiteraard ook een verzorgd ontbijtje!

Om half 11 moest ik bij de kapper zijn. Dus voor die tijd zorgde ik dat ik mijn make-up al klaar had. Mijn jurk trok ik na de kapper pas aan. Daarna was het wachten. Ik zou officieel worden opgehaald door Roy.

Wat wij beiden niet wisten, is dat mama geregeld had dat iedereen bij het ophalen erbij zou zijn. En dus stond iedereen op de stoep voordat Roy arriveerde. Tegen de tijd dat Roy zou komen, gingen zij buiten staan en zou ik wachten in de gang tot er aangebeld werd. Geloof me, ook al vond ik het in eerste instantie niet spannend, dat moment in de gang werd ik toch wel nerveus. Ik heb mezelf een paar keer moeten knijpen. Het ging echt gebeuren! Ik zou officieel bij de liefde van mijn leven gaan horen!

En toen ging de bel. Ik zag Roy en moest meteen een traan laten. Vast en zeker de hormonen. Hoewel: ik ken mezelf en zou anders vast en zeker ook een traan gelaten hebben. Wat zag hij er knap uit!

Daarna gingen we naar Sint-Oedenrode. De ceremonie zou plaats vinden bij Kasteel-Raadhuis Dommelrode. Vooraf aan de ceremonie zouden we de foto’s maken. We hadden mijn nichtje op het laatste moment geregeld. Hoewel, in overleg met ons had mijn zus dat gedaan. Toch makkelijker dan zelf foto’s maken. Ik wilde deze belangrijke dag toch vastleggen. Alle foto’s in dit artikel heeft Leonie dan ook gemaakt.

Om half 4 was het tijd voor de ceremonie. We zouden eigenlijk in de spreekkamer gaan, maar omdat er toch niks te doen was in het gemeentehuis vond de ambtenaar van de burgerlijke stand het leuk om de huwelijkszaal te gebruiken. Super mooi! Ze heeft ons persoonlijke verhaal verteld – van ontmoeting tot aan nu – en hoewel we dachten dat dit niet bij een geregistreerd partnerschap hoorde moesten we zelfs gaan staan en elkaar de rechterhand geven voor het ja-woord. Om het officieel te maken moesten wij en onze getuigen een handtekening zetten. Daarna was ik officieel mevrouw Hufnagel – van Schijndel.

Omdat we het ook wilden vieren zijn we gaan glow golfen in Eindhoven. Roy en ik houden van spelletjes en dus vonden we dit erg passend op onze dag. Glow golfen hadden we nog nooit gedaan, maar was erg leuk! Iedereen was ook erg enthousiast!

Daarna zijn we met zijn allen naar Beringe gereden om te eten bij Hoove de Vriendschap. Daar hebben Roy en ik al vaker gegeten. Het is voor ons niet om de hoek, maar we weten dat het eten én héél lekker is én héél veel. En ja hoor: ook onze gasten waren hier super over te spreken!

Wij hebben echt een mega geslaagde dag gehad en zijn super blij dat we dit op deze manier aangepakt hebben met al onze dierbaren. En hoe we het gaan doen als we over een aantal jaren gaan trouwen? Dat zien we dan wel weer.

De foto hieronder is misschien wel onze favoriete foto en wilde ik natuurlijk ook graag met jullie delen:

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

15 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close