Lifestyle ♥ Water Bobble

bobble-fles-01

We weten allemaal dat het belangrijk is om op een dag voldoende water te drinken. Het liefst 2 liter, maar liever nog meer. Ik ben iemand die op een dag echt vergeet te drinken. Op de een of andere manier heb ik dat nooit echt gedaan. Ook op mijn werk vergeet ik het regelmatig. Ik kocht de veelbelovende water Bobble en hoop hiermee op een verandering.

Op mijn werk is het niet alleen maar dat ik vergeet te drinken door de drukte met het begeleiden van kinderen, maar voornamelijk ook door het vele kalk dat uit het water komt. Het water smaakt echt vies. Dus tja, dan drink ik liever niet dan wel.

Maar waarop kocht ik nou een water Bobble? Ik hoop zo op mijn werk meer te gaan drinken doordat hij het water lekkerder laat smaken. Dit klinkt natuurlijk magisch, maar eigenlijk is het heel simpel. Aan de drinkdop van de water Bobble zit een filter. Hij filtert dus het water en zodoende drink je eigenlijk bijna puur water en niet ook nog die vieze kalk.

bobble-fles-04

De Bobble fles is om meer mensen aan het water drinken te krijgen. Er is nagedacht over het design en hij is gemaakt van recyclede flesjes.

bobble-fles-05

De filter zit standaard bij de fles, maar gaat niet eeuwig mee. Na ongeveer 300 x een hele water Bobble leeg gedronken te hebben, moet je de filter vervangen. Je kunt hier gewoon nieuwe voor kopen. Belangrijk is om voor het eerste gebruik eerst even een hele fles leeg te spuiten in de wasbak, zodat stof van het filter ook weg is.
De bobble is niet geschikt voor de vaatwasser!

bobble-fles-03

De water bobble kun je kopen in verschillende kleuren. Ik koos een roze uit.
De vorm van de fles vind ik erg fijn. Hij is makkelijk vast te houden en daar houd ik wel van. Het enige wat ik niet fijn vind aan de water Bobble is de hoeveelheid water die uit de spuitdop komt. Als ik dan eindelijk een slok neem, dan moet dit niet maar een eetlepel zijn. Dan drink ik het liefst 1/5 van de fles. Door de dop gaat dit echter zo langzaam dat ik dus minder drink per keer. Dit is niet helpend voor mij om meer water te drinken op een dag.

Maar  het water smaakt véél en véél beter! Dus ondanks dat er minder in een keer uit komt, vind ik het al veel fijner om te drinken, waardoor ik automatisch al meer naar de water Bobble grijp. Ik kom nog niet aan de 2 liter op een dag, maar dat is wel mijn streven en gaat mij vast ook lukken.

Hier zie je nog even een close-up van de dop en de filter. Mooi roze hè?!
Ik kocht mijn water Bobble trouwens bij de VitaminStore in Den Bosch. Maar de water Bobble is ook gewoon op het internet te verkrijgen.

Conclusie ♥ Water Bobble ♥ €10,99

De water Bobble is best prijzig, maar koop je normaal losse flesjes met water, dan ben je met de water Bobble uiteindelijk goedkoper uit. Het water wat uit de kraan komt smaakt zo veel lekkerder en in dat opzicht is hij het zeker waard. Zeker als je hierdoor meer water gaat drinken.
Het design is strak en modern. Het is heel leuk – en slim – dat je uit verschillende kleuren kunt kiezen. Volgende keer als ik een nieuwe filter moet kopen kan ik ook voor een andere kleur gaan. Het is dus niet zo dat je nu altijd aan één kleur vast zit.
Het nadeel is het hoeveelheid water wat uit de fles komt. Ik had graag meer water er uit zien komen, zodat dat voor mij de garantie is dat ik meer water drink.

Zou jij een water Bobble kopen?

liefsLiefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close