Koude rituelen

Zo, het is weer een lange tijd geleden dat ik van me liet horen. Mijn werk op school is weer volop aan de gang, mijn werk als adviseuse bij Oriflame is na de zomervakantie ook weer op gang aan het komen, het “werk” wat ik moet doen voor mijn cursus visagie en dan heb ik nog niet eens al die andere taken die ik moet doen zoals het huishouden.
Ik wilde elke dag bloggen, maar dat gaat me op dit moment niet lukken. Mijn doel is dan ook om minimaal een blogpost te hebben per week, maar het liefste meer.
Goed, nu maar eens door met de titel van deze post…

Na een hele mooie zomer, zie ik door mijn ramen heen de regen tikkend tegen de ruiten slaan. Ik zucht, maar betrap mezelf er wel op dat ik uit kijk naar de winter. ’s Avonds vroeg donker, maar overal mooie verlichting voor de kerst. Gezellige tijden komen er aan – ook al ben ik meer een zomer mens.

Enfin, mijn rituelen om mijn gezicht weer goed te verzorgen worden beter hervat. Een crème in de ochtend vind ik met het warme weer niet fijn. ’s Avonds vond ik het dan weer heerlijk om een schoon, fris en goed verzorgde huid te hebben.
Nu de kou ons nadert, vind ik het weer heerlijk om voor mijn werk een goede oogcrème en dagcrème op te smeren. Mijn huid voelt hierdoor gewoon gezonder aan.

Wat ook een soort van ritueel wordt met dit weer is het smeren van handcrème. Mijn handen worden toch sneller droger naarmate het weer kouder wordt.

Oh, en ik mag het wonderpotje van Oriflame niet vergeten natuurlijk! Mooi voor op mijn droge lippen en voor mijn nagelriemen die ook meer verzorging eisen met kouder weer!

Zit in jullie schoonheidsrituelen ook verschil als je kijkt naar de seizoenen?

Liefs en tot snel,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close