HIGH SOUP | De Moerse Hoeve

“Heb je zin om mee te gaan High Soupen?””Huh? Watte?” “High Soup, net zoals een High Tea, maar dan met soep.” “Oh. Uhhh, oké. Dat lijkt me wel leuk!” En dus hingen mama en ik de telefoon op met de afspraak om in de (afgelopen) herfstvakantie te gaan High Soupen. Ik was erg benieuwd! 

En dus gingen we naar Auberge De Moerse Hoeve in De Moer (Tilburg, Noord-Brabant). Ik was erg nieuwsgierig. Mama had het al eens gedaan en was erg enthousiast.

We begonnen met een glaasje prosecco. Je kon kiezen uit een variant met alcohol en een variant zonder alcohol. Wij keuze voor de originele bubbels. 😉

De eerste gang was een doperwtensoep met truffel en een plankje met wat hartigs. Op dit plankje lag een stokbroodje met oude kaas en komkommer, een cupje met krabsalade en een bakje met kip-kerrie salade. De soep was erg lekker! Net als het hartigs.

Zo’n ruime drie kwartier later kwam de tweede gang. Een gele paprika soep met daarnaast een stokbroodje eiersalade, sandwich krabsalade en sandwich met zalm. Ook deze soep smaakte erg goed. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik toch al best vol begon te raken. Die krabsalade is trouwens goddelijk!

Weer zo’n drie kwartier later kwam de bietensoep met geitenkaas. Dit vond ik persoonlijk de minst lekkere soep. Een aparte smaak, maar leuk om eens op te hebben. Wel goed dat de geitenkaas er in zat, want dit maakte de soep iets zachter van smaak. De soep werd aangevuld door een stokbroodje met mozzarella, bladerdeeghapje met champignons en een wrap met tomatentapenade en feta.

Als afsluiter kregen we vanille ijs met slagroom, aardbeien en blauwe bessen. Deze kregen we wat sneller omdat we hier naar gevraagd hebben i.v.m. een film die we wilde halen. Maar ook dit smaakte weer erg goed!

Ja, deze High Soup was erg geslaagd. Ook super fijn dat de tijd genomen werd tussen de gerechten want je zit zo vol. Daarnaast was de sfeer super relaxt! En eet vooral niet te veel van te voren, want daarna hoef je ook niet te eten. Het vult écht mega goed!

Ben je nieuwsgierig geworden? Auberge de Moerse Hoeve staat regelmatig met deze High Soup op Groupon. En dat is wel leuk, want dit arrangement kost zonder Groupon €34,90 p.p.

Ben jij al eens wezen High Soupen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

16 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close