ANOTHER VLOG #1 | Een dagje bij 24Kitchen&Cottages

Op 18 april 2015 mocht ik een dagje mee kijken bij de eerste editie van 24Kitchen&Cottages. Misschien heb je mijn verslag al gelezen? Natuurlijk wilde ik deze dag graag vastleggen en dat heb ik gedaan d.m.v. een vlog. Fun fact: dit is mijn eerste ‘echte’ video op het YouTube kanaal van Another Chapter.

De vlog duurt wel wat langer dan gepland, maar ik wilde jullie zo goed als alles laten zien. Wat is het lastig om dan te beslissen wat wel en wat niet. Zo zie je veel humor bij het kookcollege van Roberta, neem ik je mee over het foodtruck festival, komen we erachter naar welk land Estee zou willen emigreren, gaan we koken met Giovanni, leren we tempereren van Rudolph en sluiten we af met de ‘after dinner party’ met daar toch wel een aantal hele bijzondere gasten.

Ben jij al geabonneerd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close