Limited Edition Christmas Box Orofluido

Zucht. Wat houd ik toch van kerst! Niet alleen van de gezelligheid, maar ook van al dat extra’s wat dan in de winkels ligt. Zo ook deze prachtige box van Orofluido. De doos is al om bij weg te zwijmelen. Maar hoe zit het met de inhoud…?

In deze Limited Edition Christmas Box zit een heerlijke body cream en een beauty elixir. Het merk kende ik nog niet, dus ik was mega blij toen ik dit pakketje thuis gestuurd kreeg. Heerlijk een nieuw merk ontdekken.

Door de stralende doos, was het een hele opgave om de tekst mooi op de foto te krijgen en bovenstaande foto is dus mijn beste resultaat.
Volgens mij is de beschrijving mega duidelijk en wordt het tijd om deze twee heerlijkheden uit de prachtige box te halen.

O R O F L U I D O    P E R F U M E D    B O D Y    C R E A M

Eerst eens kijken naar de body cream. Wat een grote pot! Maar liefst 175 ml! Ja, hier kun je wel even mee doen lijkt me zo.

Iets te veel rond lopen met de pot, vind de inhoud niet leuk, maar de pot is in ieder geval goed gevuld. En moet je nagaan dat ik bij het maken van deze foto het product al 3 weken gebruikte!

De cream ruikt heerlijk en voelt zo heel fijn aan. Ik ben benieuwd hoe hij smeert…

Hij smeert heerlijk. En zoals je kunt zien verspreid de cream zich zo makkelijk dat je ook echt maar een beetje nodig hebt voor best een flink oppervlak.

Vooral na het douchen vind ik het heerlijk om me in te smeren met deze cream.

O R O F L U I D O    B E A U T Y    E L I X I R

Wat een mooie glazen fles! Hij ziet er niet alleen chique uit, hij is gewoon chique. In deze fles zit 100 ml.

Mijn puntjes zijn mega droog en kunnen wel een beauty elixir gebruiken. Want dat is het voordeel van deze elixir: je kunt hem ook gewoon op droog haar aanbrengen. Onder de douche is ook een fijne optie of net na het douchen.

Het is duidelijk een olieachtige substantie. Hmmm… hopelijk oogt mijn haar dadelijk niet vettig.

Prima resultaat! Mijn haar oogt zacht en niet vettig. Top! Ook van dit product heb je maar een klein beetje nodig voor een aardig oppervlak.

C O N C L U S I E  

De Limeted Edition Christmas Box van Orofluido is verkrijgbaar bij verschillende kapperszaken en kost €26,50. Poeh. Wel een uitgave zeg. Maar hou je van luxe en wil je ook luxe producten, dan is dit zeker een aanrader!
Beiden producten zijn heerlijk in gebruik, ruiken heerlijk en werken prima. vooral over de elixir ben ik te spreken!
liefs
Dit artikel heb ik opgestuurd gekregen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close