Vlog #10 ♥ Odin eet vanaf bestek & popcorn maken

vlog10

Mijn allerlaatste vlog. Nou ja, voor nu dan. Nu ik dit artikel schrijf heb ik al een paar dagen niet gevlogd. Toch wel een beetje gek om niet continue met een camera te lopen. Ja, stiekem mis ik het al. Maar dat zal vast wel helemaal goed komen.
In deze laatste vlog zie je dat Odin vanaf bestek kan eten en neem ik je mee in de wereld van het bloggen door te laten zien hoe ik aan een artikel werk. In dit geval het maken van popcorn. Hier kun je het artikel over het maken van popcorn nog even terug lezen.


Bekijk hier de vlog van woensdag 6 augustus 2014:

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik mega lief vinden!

 

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close