Natural & glamour look

00Na een inspirerende praktijkdag ging ik met nieuwe energie en motivatie mijn studieboek weer doorbladeren. Ik moest nog een les inleveren (die had ik wel al af, maar het lukte niet om de foto’s te uploaden zodat mijn mentor deze kon zien) en ik moest nog één model hebben voor de volgende les. Het eerste model wat ik nodig had voor deze les had ik al een tijdje geleden opgemaakt. En dus besloot ik mezelf maar als model te gebruiken, zodat ik de opdracht ein-de-lijk kon inleveren!
De opdracht was om zowel een natural look te maken als een glamour look (met nepwimpers!). Natuurlijk wil ik de foto’s graag met jullie delen!

01
Belangrijk voor een goede make-up basis is een schone en goed gereinigde huid. Dus tja, hier mijn bare-naked face, haha!

02

03

En hier is mijn natural look. Een basis van foundation, concealer en blush. De ooglook is gemaakt met aardse tinten en de liplook is een combinatie van twee kleuren lipstick en een lipglossje (geleerd van Tom!).

04
Dit zijn de kwasten die ik gebruikt heb om deze look te maken.
– Blush brush van Etos (voor het aanbrengen van de blush en om te shapen)
– Eyeshadow brush van Essence (voor de lichte kleur oogschaduw)
– Blending brush van Hema (om de oogschaduw te blenden uiteraard)
– Shader brush van Essence (voor de donkere kleur oogschaduw in mijn arcadeboog)
– Stipple brush van E.L.F. (voor foundation)

05En dit zijn de producten die ik gebruikt heb.
– Foundation in de kleur Light Ivory (Giordani Gold – Oriflame)
– Blush in de kleur Pressed Amber (M.A.C. – gebruikt als shaper)
– Blush in de kleur Rosewood (MAX – Action)
– Baked eyeshadow in de kleur Cashmere Brown (Giordani Gold – Oriflame)
– Eyebrow pencil in de kleur Brown (Etos)
– Eyepencil in de kleur zwart (Fairy Lights – Oriflame)
– Lipgloss in de kleur 05 Bobby (Max Factor Vibrant Curve Effect)
– Mascara in de kleur zwart (Giordani Gold – Panorama – Oriflame)
– Lipstick in de kleur Mauve Quartz (Giordani Gold – Oriflame)
– Lipstick in de kleur Rose Elixir (Colour Drop – Oriflame)

06

07

En dit is mijn glamour look. Deze look is gemaakt over de natural look, maar dan met aanvullende producten. Ik draag ook nepwimpers en men… wat heb ik daar een hekel aan! Ik krijg die dingen toch niet fatsoenlijk opgeplakt bij mezelf. Bij een ander lukt het nog wel, maar damn… frustrerend om het bij jezelf te doen! Het liefste had ik ze achterwege gelaten, maar het stond nou eenmaal in mijn opdracht.
Ik moet wel leren om uit mijn comfort zone te treden om zo een meer pittiger look te maken. Het mag namelijk best meer zijn voor een glamour look. Natuurlijk is het al gauw too much, maar dat is iets wat ik moet leren.

08
En dit zijn de producten die ik over mijn natural look heb gebruikt om deze glamour look te maken.
– Eyepencil in de kleur zwart (Giordani Gold – Oriflame)
– Cream eyeshader in twee kleuren groen (Hema)
– Soft ‘n’ glam eyeshadow in de kleur Sweet Olive (Oriflame)
– Blush in de kleur peach (MAX – Action)
– Sparkle Eyedust in de kleur 891 Opal Sparkle (NYC)
– Panorama mascara in de kleur zwart (Oriflame)
– Lipstick in de kleur True Coral (Oriflame Beauty Studio Artist)

Wat vinden jullie van deze looks?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close