weekvlog 14 weken zwanger

14 weken zwanger, songfestival kijken & de nieuwe Carnaval Festival | Keeping Up With Natasja #132

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog op NatasjaOnline.nl. In deze vlog speelt Isabelle heel veel en leuk met Odin (onze hond) en neem ik jullie mee in hoe ik reageer op de uitslag van het Songfestival. Verder zien jullie hoe lief Isabelle bij mij kan zitten #verliefdemama. We hebben weer een afspraak bij de verloskundige en we gaan naar Monkey Town. Verder ben ik in een opruimstemming (#nesteldrang) en ruim ik de kledingkasten a la KonMari op. Het is vrijdag héérlijk weer en besluiten we naar de Efteling te gaan, want de vernieuwde Carnaval Festival is open! Dat en meer dus in deze weekvlog!

Klik hier als je de video niet kunt zien, maar dat natuurlijk wel wilt.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe was jullie week? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close