clubhouse

CLUBHOUSE?! Wat is dit voor een app? Mijn ERVARING met Clubhouse

Heb jij ook al van alles gehoord over Clubhouse? In deze video deel ik met jullie mijn ervaring rondom de app Clubhouse na een aantal dagen het gebruikt te hebben. Wat is het voor een app, wat kun je ermee, hoe krijg je een invite en wat is er leuk aan? Ik vertel het je!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vonden en of jullie Clubhouse al kennen?

Volgende week weer een nieuwe video, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close