Diary 11 november 2013

Tijd vliegt. Zo is het zomervakantie en nu lopen we al weer richting de feestdagen. Ik heb echt het gevoel dat hoe ouder ik word, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. Ben ik dan zo druk dat dagen voorbij vliegen? Wat maakt het nou dat die tijd zo snel gaat? Tja, als ik dáár toch een antwoord op had. Maar helaas…
Vandaag niet zo zeer een diary met wat ik allemaal gedaan heb, maar meer even mijn gedachtes op “papier”. Heerlijk om af en toe even van je af te schrijven en dingen zo te delen dat er geen reacties hoeven te komen, maar dat je het wel gedeeld hebt. Snap je? Of ben ik weer lekker onduidelijk?

Ten eerste weten jullie hoe trots ik de laatste tijd ben. Dat was hiervoor wel weer anders. Ik heb een tijdje in een dipje gezeten waar ik moeilijk uit kwam. Hoewel ik mijn blog nog steeds beschouwde als iets wat ik leuk vond om te doen, lukte het me niet om ook daadwerkelijk maar iets met mijn blog te doen. Hetzelfde gold voor mijn NTI cursus Visagie én mijn activiteiten als Oriflame adviseuse. Zo’n dipje is moeilijk uit te leggen, maar probeer het toch kort. Ik vond mijn activiteiten nog steeds leuk, maar kon me er niet toe verzetten omdat, nouja, omdat ik in een dipje zat. Zie je, het lukt me niet om dit duidelijk te kunnen beschrijven.
Maar goed, ik ben er redelijk aan het uit klimmen en dat gaat met de dag ook wel beter – gelukkig! Dat kunnen jullie ook terug zien aan mijn blog. Ik ben weer elke dag iets aan het plaatsen, en door de stijgende bezoekersaantallen en reacties krijg ik ook steeds meer energie en zin en tijd om door te gaan met wat ik aan het doen ben. En dat werpt toch zijn vruchten af, want daardoor gooide ik zaterdag de winactie er in! Wat vinden jullie van de winactie?
Naast dat ik enorm trots op de resultaten ben, krijg ik ook steeds meer inspiratie voor artikelen en filmpjes. Er gaan er nog een paar hele leuke aankomen als het aan mij ligt!

Laatst bedacht ik me nog iets en dat ging over de naam van mijn site. Ik bedacht me ineens dat nieuwe bezoekers wel eens konden denken dat ik mezelf een beauty flame vind of een hottie of weet ik veel. Uhm, nou nee. Absoluut niet. Dus even een korte uitleg over de naam beautyflamenatasja.nl.
In april 2013 startte ik als adviseuse bij het cosmeticamerk Oriflame. Als adviseuse krijg je ook je eigen webshop waar je klanten Oriflame producten kunnen bestellen. En omdat ik niet de enige adviseuse ben, moest er voor de url een naam bedacht worden. Roy bedacht uiteindelijk de naam beautyflame. Beauty omdat ik beauty producten verkocht en flame als verwijzing naar Oriflame. Geniaal vonden wij. En dus werd mij webschop: beautyflame.beautyshop.oriflame.nl. Uhh ja, beetje lang, dat dan weer wel.
Toen wilde ik een gmail adres zodat ik mijn zaken en privé mailtjes gescheiden kon houden. Beetje jammer dat beautyflame bezet was en ik dus opzoek moest naar een andere naam. Mijn webshop naam kon ik niet meer veranderen dus ik moest er iets voor of achter zetten. Dat is uiteindelijk Natasja geworden.
Daarna wilde ik een Facebookpagina aanmaken. Beautyflame was ook hier echter al bezet en toen moest ik iets anders verzinnen. Ik wilde beautyflamenatasja doen – tenslotte was dat ook mijn e-mailadres geworden – maar dat was dan weer blijkbaar te lang en dus werd het beautyflame2013 – want ik was hiermee in 2013 begonnen. En zodoende werd ook mijn Twitter account zo genoemd, want daar was het eigenlijk hetzelfde verhaal.
Uiteindelijk begon ik een blog via wordpress.com en die kreeg dus de naam van mijn e-mail adres. In eerste instantie wilde ik hem gewoon beautyflame noemen, maar omdat dat vooral gerelateerd zou zijn aan mijn Oriflame activiteiten – en mijn blog niet alleen voor Oriflame bedoeld was – plakte ik dus ook hier Natasja achteraan. 3 weken later kocht ik mijn eigen .nl adres en wilde hem eigenlijk toch beautyflame laten heten, want dat was nou eenmaal korter. Jammer genoeg bestond deze website al en kon ik hem alleen met een .com adres krijgen, maar dat was dan ook weer veel duurder. En ach, achteraf ben ik er wel reuze blij mee omdat ik naast beauty ook regelmatig persoonlijke interesses en dingen plaats. Dus zodoende hebben we een blog over beauty, lifestyle en Natasja.

Nou, dat was me wel een uitleg, haha! Ik hoop dat alles nu duidelijk is voor iedereen, want voor mijn gevoel kan ik soms dingen erg warrig vertellen.

Ohhhh en nog iets wat ik me laatst bedacht: gezond eten. Iedereen wil – lees: de regering en allerlei voedingsdeskundige e.d. – dat je gezond eet. Roy en ik zijn het erover eens dat het allemaal leuk en aardig is, maar zolang de McDonnalds en Burger King en al dat soort fast food restaurantjes al die aanbiedingen hebben van een heel menu voor maar €4 of zo, het toch echt goedkoper is om voor de laatste optie te gaan. Gezond eten is gewoon duur. Ja het is lekker en ik voel me er zeker goed bij, maar in tijden van crisis is het financieel gezien beter om fast food te kopen. Overigens ook in de supermarkt zijn de vettere dingen vaak goedkoper dan de gezonde dingen. Dus ik stem ervoor dat we de gezonde dingen goedkoper maken en de fast food dingen duurder. Mee eens? Mooi zo, haha!

Wat vinden jullie van de winactie? Wat was jullie eerste gedachte over de naam van mijn site? En wat vinden jullie van mijn betoog over gezond eten versus fast food?

Liefs en tot snel,
Natasja

Bron foto’s: weheartit.com

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close