weekvlog 183

Action SHOPLOG + Zegt de PEUTER dit echt?! + NIET GOED met Lucas | VLOG 183

Weekvlog tijd! Waren jullie n.a.v. de vorige weekvlog benieuwd naar hoe het gaat met de luifel? In deze weekvlog proberen we hem te maken… En hoe… Verder spelen we in de avond een escape room vanuit huis. Op zondag is het Moederdag en word ik heerlijk in de watten gelegd. Onze peuter zegt iets waardoor wij helemaal in een deuk liggen. Verder moet ik op maandag weer werken met de kinderen en ik neem jullie mee in hoe ik mij hierbij voel en na mijn werkweek hoe ik mij hierbij voelde. Verder gaat het niet goed met Lucas en ook daar heb ik voor jullie een update over. In deze weekvlog krijg je ook weer foodinspiratie én heb ik voor jullie ook nog een Action shoplog! Dat en véél meer in weekvlog 183!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close