Fun

9 herkenbare leugens om bestwil

Het YouTube kanaal van Another Chapter gaat een vernieuwing tegemoet! Wie Another Chapter op YouTube volgt heeft van de week al een nieuwe kanaaltrailer/intro gezien. (Zo niet, klik hier om hem te bekijken!) Ik merkte dat mijn video’s er niet uitkwamen zo als ik in mijn gedachten had. Nadenkend over hoe dit kwam, bedacht ik me dat ik ook wel een hoopje maakte van mijn planning en dat ik de video’s niet goed uitdacht en uitwerkte. En door het allemaal op het laatste moment te doen, nam ik ook niet de tijd om de beelden dan nog enigszins leuk en uitdagend te editen. STOP! Dat moest anders! Zeker omdat ik hierdoor minder zin kreeg in het filmen, terwijl dit – samen met het bloggen – mijn grootste hobby is! En een hobby moet je nou eenmaal vol aandacht doen. 

Wat is er vanaf nu anders? Ik hoop dat het jullie opvalt dat (zowel nu al bij het intro als bij het filmpje van vandaag) de aanpak professioneler is. Dat wil zeggen dat de video qua praten en beelden beter in elkaar zitten, dat het leuk én goed ge-edit is en dat de filmpjes vloeiend verlopen. Oftewel dat het hele filmpje gewoon top in elkaar zit. Ik hoor jullie feedback hierbeneden (of onder het filmpje!!!) graag.

Maar goed. Laat ik nog snel iets vertellen over het filmpje van vandaag. Vandaag heb ik voor jullie 9 herkenbare leugens om bestwil. Je weet wel: van die leugens die je gebruikt om ergens onderuit te komen of om te proberen door te zetten. Hoe dan ook, herkenbaar zullen ze vast en zeker zijn!
Als je het filmpje leuk vond, doe dan een blauw duimpje omhoog en ben je nog niet geabonneerd, dan vind ik het heel leuk als je dat zou willen doen! Klik hier om naar mijn YouTube-kanaal te gaan!

Welk leugentje om bestwil gebruik jij weleens?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close