Beauty ♥ Meer kleur in make-up look

Iets wat ik echt moet leren is om meer kleuren te gebruiken wanneer ik make-up. Ik heb al snel het idee dat het too much is, terwijl dat in de praktijk vaak reuze mee valt. En daarom ben aan het experimenteren met kleur in mijn make-up look.

Stiekem is het best leuk. Het is toch ook een soort van statement. Meer zoiets als: ‘Ik geef er niks om wat anderen denken, ik vind het cool.’ Of iets dergelijks dan. Daarbij hoeven de kleuren niet eens zo goed op te vallen. Vaak is het dat de kleuren van dichtbij pas ineens opvallen, terwijl je dat van een afstand niet direct ziet. Daarnaast kunnen kleuren je ogen ook beter laten uitkomen.

Ik heb me voorgenomen om minimaal twee keer in de week een look te maken met kleur. Nee Natasja, geen nude kleuren. Die mag je overigens best als bij-kleur gebruiken, maar de basis moeten echt kleuren zijn.

Natuurlijk ben ik daar ook al mee aan de slag gegaan en heb ik twee looks gemaakt.

De eerste look die ik maakte was deze. De oogleden zijn vrij neutraal maar rondom mijn ogen zit een oogpotlood in twee tinten zeegroen die ik uitwerkte in een wing. Ik vond dit al heel wat voor mij doen en liet het daarom ook hierbij.

De tweede look die ik maakte was geïnspireerd op de vorige look. Waar ik bij de vorige look eigenlijk alleen kleur gebruikte van mijn oogpotlood, besloot ik deze keer om mijn oogleden ook wat kleur te geven. Ik ging voor paars. De paarse oogschaduw werkte ik zelfs nog uit als een soort wing. Bij gebrek aan een paarse of roze eyeliner, gebruikte ik hetzelfde zeegroene oogpotlood als de vorige keer. Deze liet ik niet in een wing uitlopen maar bleef tot aan mijn buitenste ooghoek. Groen en paars? Hmm? Ja, even wennen, maar toch stond het wel vond ik.

En zo wordt spelen met kleur stiekem wel heel leuk. Zelfs zo leuk dat ik van de week besloot om rode lipstick te dragen. Normaal niet zo mijn ding, maar ik vond het echt heel leuk! En dat is voor mij al echt heel wat. Daar heb ik geen foto’s van gemaakt, maar je kunt de look wel terug vinden in de vlog van zondag.

Gebruiken jullie veel kleur in je looks?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close