What’s in my bag: SPORT EDITIE

Toen ik van de week op de sportschool iets aan zoeken was in mijn sporttas, kreeg ik spontaan het idee om een ‘What’s in my bag’ video te maken. Ik kon een product niet vinden en zodoende haalde ik alles er uit. Ik vond dat ik het zo leuk had neergezet, dat ik er een foto van maakte en op Instagram postte. En zo was het idee geboren. Niet geheel origineel want de TAG ‘What’s in my bag’ bestaat al heel lang. Maar toch weer anders dan een handtas. Al kun je ook genoeg filmpjes vinden over de sporttas, hahah! Maar daar kwam ik – tot mijn teleurstelling, want ik dacht eens en keer origineel te zijn – ook pas net achter!

Maar goed. Bekijk hieronder het filmpje:

Klik hier om het filmpje op mijn YouTube-kanaal te bekijken.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! I would love that!

Wat zit er in jullie sporttas?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close