Het is waaaaarm! | Keeping Up With Natasja #90

Poeh! Wat was het afgelopen week warm. Maar ik klaag niet. Eindelijk weer eens een échte zomer! Een zomer waarbij je iedere dag aan het water kunt liggen. Heerlijk! Dus we klagen niet. Nou ja, in de vlog een beetje dan. Maar ook niet zo heel gek als het zweet van je gezicht druipt terwijl je niet eens iets aan het doen bent. Vanwege het weer zijn we lekker veel gaan zwemmen. Super fijn! Ook een paar keer schoonmoeders meegenomen, zodat Roy en ik ook lekker even met zijn tweeën in het grote bad konden. En ik ben veel met mijn blog bezig geweest. Ook fijn. Nou ja, dat en meer dus in deze weekvlog.

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. 

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close