Houdoe 2017 en hallo 2018

Gelukkig nieuwjaar voor al mijn lieve lezers en lezeressen! Hopelijk hebben jullie de jaarwisseling zonder moeite overleefd. Degene die er een katertje aan over houden (gezien dit artikel om precies 12 uur online staat): succes met je eerste dag in 2018! En de andere mensen: lekker genieten van een nieuw jaar vol nieuwe kansen, herinneringen en natuurlijk veel liefde! Dat 2018 jouw 2017 maar mag overtreffen. Voor mezelf gesproken: dat gaat lastig worden. 2017 was een top jaar. Dat konden jullie gisteren al lezen in mijn terugblik over 2017. Hoe moet ik dat dit jaar gaan overtreffen? Toch weet ik zeker dat het weer een fantastisch jaar gaat worden. Het jaar dat Isabelle van baby naar dreumes gaat en waarschijnlijk leert omrollen, kruipen én lopen. En hopelijk ook langzaamaan begint te praten. Grappig hoe mijn focus zo anders is te komen liggen nu Isabelle in mijn leven is.

2018 gaat voor mij dan ook mijn eerste complete jaar als moeder worden. Tot nu toe vind ik het fantastisch! Maar volgens mij uit ik dat in elke artikel over het moederschap, haha! Zo’n kleintje maakt je leven zó bijzonder. Althans, zo ervaar ik dat. Ik kijk uit naar de dingen die ik mijn dochter kan leren. Ik kijk uit naar het zien opgroeien van een klein prachtig meisje. Ik kijk uit naar de onvoorwaardelijke liefde die ik mag ontvangen.

2018 gaat voor mij ook het eerste jaar worden dat ik van fulltime werken naar parttime ga. Aan de ene kant kijk ik hier enorm naar uit, omdat ik verwacht wat relaxter te kunnen zijn. Ja, ondanks de opvoeding van mijn dochter. Aan de andere kant vind ik het ook lastig. Ik ben iemand die graag op de hoogte is en met maar 3 dagen werk, zal dat niet altijd meer het geval zijn. Ach, voor wat hoort wat zeggen ze.

2018 gaat voor mij vooral om balans. Balans tussen me-time, quality time met zowel Roy als Isabelle, werk en bloggen. Vooral nu ik een half jaar thuis heb gezeten en na de vakantie weer aan het werk moet, lijkt het mij lastig om weer opnieuw die balans te vinden. En vooral nergens te kort aan doen.

2018 gaat weer een mooi jaar worden. Qua gebeurtenissen zal het 2017 niet overtreffen, maar qua liefde zal het alleen maar meer worden. Ik kijk uit naar dit jaar. Het jaar waarin ik voor het laatst mezelf een twintiger-something mag noemen. Want in juli is het zover: deze dame wordt 30!

Wat staat jou dit jaar te wachten?

Bron afbeelding (wel eigen bewerking)

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close