Eerste moederdag, Fitbit Versa & Deadpool 2 twee keer zien | Keeping Up With Natasja #80

Het is me EINDELIJK gelukt om eens een weekvlog te maken! Betekende wel dat ik echt een HOOP heb moeten knippen om de tijd nog relatief kort te houden. In deze vlog zien jullie o.a. mijn eerste Moederdag, krijg ik een super vet cadeau van Roy en Isabelle, ga ik heerlijk uit eten, en zien we Deadpool 2 twee keer omdat… Nou ja, kijk hem maar snel!

Vinden jullie een weekvlog fijner dan dagelijkse vlog die ong. dan 5-10 minuten duurt? Of heb ik best goed mijn best weten te doen op deze weekvlog qua tijd? Wat vinden jullie een fijne kijktijd qua weekvlog? Neem er in ieder geval een heerlijk kopje thee of bakje koffie bij (iets anders mag ook) en enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close