geheime zwangerschapsvlog

Geheime vlog: Van zwangerschapstest tot termijnecho!

The word is out! In november 2019 verwachten Roy en ik ons tweede kindje! Zoals het een goede vlogger betaamt legde ik alles in het geheim vast en dat kunnen jullie in deze geheime vlog zien! Van zwangerschapstest tot termijnecho.

Hij begint een beetje hysterisch, maar blijkbaar reageer ik zo als ik zó gelukkig ben, haha! Ik neem jullie mee in mijn zwangerschapskwaaltjes en ik neem jullie mee naar de allereerste echo. In de vlog kun je ook zien hoe wij het aan mijn gezin en het gezin van mijn man verteld hebben. Erg leuk uiteraard! Ik heb ook nog een weekje thuis gezeten vanwege een ziekte die op school heerste. En we sluiten af met een mooie termijnecho.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze geheime vlog vonden. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe reageerden jullie toen je erachter kwam in verwachting te zijn?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close