TAG

TAG: Liebster Award

“Liebster Award?” dacht ik toen dit in een van mijn reacties werd geschreven. “Wat is dat dan? Maar wat reuze lief dat ik voor een award genomineerd ben!”
Dus na wat Googlen en navraag doen bij Lisa wist ik dat dit een virtuele aanmoedigingsprijs is voor de kleinere en beginnende blogs met minder dan 200 volgers. Het doel van deze award is om de kleine en/of net startende blogs bekender te maken en dus meer aandacht te schenken en dat we elkaar daardoor leren kennen.

Als onderdeel van de TAG heeft Lisa elf vragen aan mij en nog 10 anderen gesteld die ik in dit artikel beantwoord.

1. Wat was jouw voornaamste reden om te gaan bloggen?
Ik vind het super leuk om te schrijven over dingen waar ik enthousiast van word en wil mijn enthousiasme graag overdragen aan mijn bezoekers.

2. Heb jij broers en/of zussen?
Ik heb een oudere zus. Haar naam is Chantal.

3. Wat is jouw favoriete make-up product?
Poeh, ik heb er een hoop en vaak veranderd het ook per seizoen bijvoorbeeld. Maar ik denk dat mascara en eyeliner mijn nummer 1 zijn op gebied van make-up. Zonder die twee ga ik vrijwel nooit de deur uit.

 4. Volg jij altijd de laatste fashion trends?
Ik let er wel op, maar niet dat ik continue op internet zit te kijken of er weer een nieuwe trend voorbij komt. Ik ben vaak ook een laatbloeier als het gaat om fashion – ik heb vaak even tijd nodig om aan dingen te wennen voordat ik het mooi vind en het dus zelf koop.

5. Wat vind jij het mooiste aan jezelf?
Mijn ogen omdat ik er  verschillende kleuren in heb zitten. De duidelijkste twee zijn groen en bruin, maar er zit ook een tikkeltje blauw en grijs in.

6. Waar zou jij nog graag naar toe willen?
Ik wil nog naar heel veel plekken. Ik wil sowieso heel erg graag voor de derde keer terug naar Indonesië. Daarnaast wil ik graag rondreizen door Canada en de USA. Afrika en Australië wil ik ook graag bezoeken. Oh en niet vergeten al die mooie eilandjes met blauwe zee en witte stranden en vooral veeeeeeel zon!

7. Hou je van tatoeages en/of piercings?
Ik vind een tatoeage mooi wanneer deze ook een betekenis heeft. Ik heb zelf 2 tatoeages. Eén op mijn linker pols en een grote op mijn rug. Ook piercings vind ik wel mooi, maar daar ligt het er wel aan waar. Piercings in het gezicht vind ik vaak niet zo mooi.

8. Waar ben jij het meest bang voor?
Ik ben het meeste bang voor het verliezen van mensen om me heen die me dierbaar zijn.

9. Wat is jouw idee van romantiek?
Kaarsjes aan, elkaar af en toe verrassen zonder reden, voor de ander je best doen. Ik hou wel van romantiek.

10. Ben je verslaafd aan iets?
Ik ben verslaafd aan tv-series. Can’t stop watching them!

11. Als je op een onbewoond eiland zat, wat zijn dan de vijf dingen die je mee zou nemen?
1. Ducktape, veeeeel ducktape, want ik heb door Mythbusters – programma op Discovery Channel – geleerd dat je daar van alles mee kunt maken. Schoenen, een boot en ga nog maar even door.
2. Een Zwitsers zakmes. Is toch handig.
3. Bidonflesje. Nadat ik water gezuiverd heb, kan ik die mooi bij me dragen.
4. Zwemkleren, want naast overleven moet ik toch ook nog kunnen genieten.
5. Foto’s van thuis om dan me vroegere leven te herinneren.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close