Dingen waar ik zin in heb na mijn zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zijn er een hoop dingen die je niet mag (doen), waar je ziek van wordt en/of wat je niet meer lekker vind. Vandaag deel ik met jullie dingen waar ik zin in heb na mijn zwangerschap. 

 • Sushi
  Hoewel wij nog regelmatig in de all-you-can-eat sushi tenten zijn geweest, mocht ik uiteraard niet alles eten. Wat kijk ik weer uit naar zalm en tonijn en alle andere heerlijke sushi!
 • Carpaccio
  Mijn favoriete voorgerecht! Wat fijn als ik dit weer mag eten!
 • Alles mogen eten
  Oké, nou kan ik al het eten opnoemen wat ik graag weer wil eten – zoals ook nog filet americain – maar eigenlijk komt het er gewoon op neer dat ik blij ben dat ik dadelijk weer alles mag eten. Ook geen aparte kaart meer in restaurants!
 • Dansen
  Ik verlekker mij nu op zaterdagavond aan het programma Dance Dance Dance, maar wat kijk ik er naar uit om zelf weer heerlijk te kunnen dansen! De muziek te voelen en mijn lichaam er op te laten bewegen.
 • Drinken
  Heel eerlijk heb ik het drinken van alcoholische drankjes niet perse gemist. Nou drink ik ook maar zelden, maar het feit dat ik dat nu niet mag maakt het wel dat ik dadelijk weer heel veel zin heb in een glas Bailey’s met ijs. Of dadelijk met de koude dagen warme chocolademelk met Malibu 😉
 • Wandelen met Odin
  Sinds de bloedingen loop ik al niet meer Odin en dat mis ik wel echt. Ik kijk er echt naar uit om met onze trouwe viervoeter weer te kunnen lopen en dadelijk natuurlijk ook met onze kleine meid er bij!
 • Sauna
  Tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden om naar een sauna te gaan. Ik kijk er naar uit om mezelf weer een dagje heerlijk onder te dompelen in de wellness wereld.
 • Attractieparken
  Hoewel we tijdens de zwangerschap nog regelmatig in de Efteling zijn geweest met ons abonnementje, mocht ik natuurlijk niet in achtbanen. Oh, wat kijk ik er naar uit om weer dat heerlijke gevoel in de buik te krijgen! Volgend jaar eindelijk weer naar Walibi in mijn favoriete attractie Lost Gravity! Yahooooooooo!
 • Slapen op mijn buik
  Wat kijk ik er naar uit om weer op mijn buik te kunnen slapen! Ik ben een echte buikslaper en dat kan nu niet. Ik slaap dan het snelste in dus ik kijk hier écht heel erg naar uit!

Wat miste jij tijdens je zwangerschap of wat zou jij missen als je zwanger was?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close