Het geboortekaartje van Isabelle

Vandaag is Isabelle alweer 4 weken in ons leven. Kan de tijd nog sneller gaan? Poeh…! Al een aantal weken zijn de geboortekaartjes de deur uit en zijn er al best wat mensen langs geweest om Isabelle te bewonderen. Tijd om vandaag met jullie ons zelf ontworpen kaartje te delen. 

Hoewel je een hoop keuze hebt uit kaartjes die al bestaan, kregen we niet het kaartje gevonden wat onze harten veroverden. Gelukkig heb je ook sites om zelf je kaartje te ontwerpen. Dus dat heb ik gedaan. Alles is helemaal zelf bedacht en ik ben er dan ook super trots op!

De belangrijke informatie heb ik even weg gelaten, want dat gaan we natuurlijk niet op het internet zetten.

Links heb ik een gedeelte van de tekst van “Isn’t she lovely” van Stevie Wonder. En daaronder de knuffeloom en knuffeltante. Omdat wij Isabelle niet laten dopen, vond ik peetoom en peettante geen geschikte naam en bedacht ik de term knuffeloom en knuffeltante. Twee belangrijke mensen in ons leven en hopelijk ook in het leven van Isabelle.

Rechts staat alle belangrijke informatie. Isabelle staat er groter dan Evi Zoey, omdat dat de roepnaam is. Vervolgens de geboortetijd, lengte en geboortegewicht. Dat heeft best wat werk gekost om dit mooi op een lijn te krijgen. Maar het is gelukt! Daaronder staat de naam van Roy en mij en ons adres. En vervolgens daaronder een gedichtje voor als je langs wilt komen en onze telefoonnummers.

We hebben het kaartje laten afdrukken op oud-Hollands papier. Dat is papier met een structuurtje. Dat vonden we mooier dan gladpapier. We zijn er echt super blij mee!

We hebben de kaartjes besteld bij hippe-geboortekaartjes.nl. #nospon

Wat vinden jullie van ons kaartje?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close