BABY #2 | Onze aankondiging op Facebook

Ik zou mezelf niet zijn als ik niet een beetje – enigszins – origineel de zwangerschap bekend zou maken. Dus nee, de foto hierboven is niet de aankondiging. Nou is het voor baby #2 al anders, omdat we voor de zwangerschap van Isabelle hetzelfde gedaan hebben. Maar toch: zelfde idee, maar iets andere stijl. En ik vind het nog altijd best origineel.

Zoals we ook bij Isabelle gedaan hebben, maakte ik een filmposter. We zijn allebei gek op films en dus past een filmposter aankondiging het beste bij ons. Vorige keer wilden we het ook chaotischer hebben, maar we hadden toen geen zin om er een bende van te maken. Deze keer besloten we het wel te doen en ik ben daarom ook erg tevreden over de poster! 

poster zwangerschaps aankondiging facebok

Benieuwd naar de andere foto’s die hiervoor gemaakt zijn? Ik heb er een aantal gedeeld op mijn Instagram.

Wat vinden jullie van deze aankondiging voor op Facebook? En hoe hebben jullie het daar zelf bekend gemaakt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close